Naar boven

Alles over WOOOD

Bij designlabel WOOOD denk je misschien direct aan alleen maar meubels van hout. Niets is minder waar, want naast houten meubels vind je ook een ruim aanbod metalen en kunststof meubels. En dat met de focus op zowel binnen als buiten. Het Nederlandse WOOOD produceert meer dan de helft van de designmeubels in eigen land. Toch komt de naam van dit designlabel niet uit de lucht vallen, want een groot deel van de meubels is van hout gemaakt en wel FSC gecertificeerd. Dat houdt in dat het hout afkomstig is uit bossen waar op een duurzame wijze met het materiaal wordt omgesprongen. WOOOD heeft de afgelopen 35 jaar al behoorlijk wat ervaring opgedaan en hierdoor een gerenommeerde merknaam opgebouwd.

Een WOOOD fauteuil van formaat

Een relaxstoel moet je het comfort bieden dat je verdient. En dat doet een WOOOD fauteuil. De WOOD Mark fauteuil is daar een mooi voorbeeld van. Met de armleuningen heb je ook nog eens de plek waar je je armen lekker laat rusten. Door de combinatie van leer en kunststof krijgt deze fauteuil een stoere look. Hij zit heel lekker en het bijgeleverde zitkussen doet het ook goed. Het ruitmotief zie je niet alleen terug in dit kussen, maar ook in de fauteuil zelf. Dat maakt hem nu juist zo leuk. Door het stoere design komt deze fauteuil in elk geval uitstekend tot zijn recht in een stoer of industrieel interieur. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

WOOOD fauteuil bij Flinders

Flinders is officieel dealer van WOOOD. Dat betekent dat wij elke WOOOD fauteuil kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.