Zeitraum tafels

Ga jij voor een ronde of rechthoekige tafel? In de collectie Zeitraum tafels vind je beide opties. Een ronde tafel is vaak net wat minder afstandelijk als je met een groepje vrienden of familie gaat eten. De Zeitraum Turntable tafel 140 Amerikaans walnoten is daar een mooi voorbeeld van. Deze tafel heeft een diameter van 140 centimeter en is 75 centimeter hoog. Zoals je ziet past dit meubel uitstekend thuis in de collectie van Zeitraum door het kenmerkende hout wat voor dit ontwerp is gebruikt. De tafel is gemaakt van Amerikaans, massief notenhout wat ervoor zorgt dat deze tafel eigenlijk onverwoestbaar is en je jarenlang plezier ervan hebt. Komt ook goed uit als je kinderen hebt die niet altijd even voorzichtig zijn met spullen in huis. Wil je meer tafels van Zeitraum zien? Bekijk dan het complete assortiment.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-11 van 11 producten Sorteren op 1-11 van 11 producten Terug naar boven

Over Zeitraum

Zeitraum is een Duits designmerk die een assortiment heeft boordevol verschillende meubels. Deze meubels kenmerken zich toch wel door de materiaalsoort hout. We kunnen wel stellen dat de mensen achter Zeitraum duidelijk een voorliefde voor hout hebben. De organische structuur van massief hout geeft eenvoudig elk meubel een eigen, onderscheidend karakter. Zo weet je in elk geval dat jouw houten meubel van Zeitraum hoe dan ook uniek is. Het toonaangevende, internationale ontwerpersteam maakt producten die wereldwijd in de smaak vallen. In de ontwerpen gebruiken ze kwalitatief hoogwaardige materialen zodat je er jarenlang mee door kunt zoals je mag verwachten van designmeubels. De producten kenmerken zich door pure, onopvallende ontwerpen waardoor ze in elk interieur wel tot hun recht komen. Dat geldt net zo goed voor de Zeitraum tafels.

Zeitraum tafels voor een fijn gezelschap

De rechthoekige tafels uit deze collectie hebben beide dezelfde afmetingen, maar zien er toch weer heel anders uit. Neem bijvoorbeeld de Zeitraum Twist tafel 200x90 Amerikaans walnoten. Een strak, minimalistisch tafelblad in combinatie met een bijzonder onderstel maakt dit tot een echte beauty in jouw eethoek. De tafel staat stevig op zijn poten en het ontwerp van deze poten zorgt voor een bijzonder grafisch effect. Een variant hierop is de Zeitraum Cena tafel 200x90 Amerikaans eiken. Deze tafel heeft een wat eenvoudiger design, maar is er daarom niet minder mooi om. Leuk detail: het tafelblad heeft een prachtig nervenpatroon van dit Amerikaanse hout. Daarom past dit exemplaar ook zo goed thuis in het assortiment van Zeitraum.

Zeitraum tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zeitraum. Dat betekent dat wij alle Zeitraum tafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.