Zeitraum bijzettafels

Een hapje of drankje is nooit ver weg met de Zeitraum bijzettafels. De meeste mensen hebben in hun woonkamer een salontafel staan. Het vult de ruimte mooi op, maar het enige nadeel is dat je hem niet of niet makkelijk kunt verplaatsen. Een ideale oplossing is een klein bijzettafeltje. Je pakt hem er eenvoudig bij om naast de fauteuil te zetten zodat je lekker achterover kunt blijven zitten en niet op hoeft te staan om je drankje van de salontafel te pakken. Natuurlijk mag design niet ontbreken in je interieur en zijn de bijzettafels van Zeitraum een goede aanvulling. Alleen al om de prachtige uitstraling verdienen deze tafeltjes een plekje bij jou in huis. Onze favoriet is de Zeitraum Apu 1 bijzettafel 28 cm. Apu betekent hulp in het Fins. Een goed gekozen naam, want handig is dit exemplaar zeker.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Puur design van Zeitraum

Zeitraum is van origine een Duits designmerk. De collectie bestaat uit pure en onopvallende meubels en verlichting. De eenvoud maakt de collectie uniek en karakteristiek. Misschien is het je al opgevallen, maar hout is een van de belangrijkste materialen en zie je in alle designstukken terug. Door het minimalistische uiterlijk van de producten passen ze eigenlijk in ieder interieur. Daarnaast wordt er bij het ontwerp rekening gehouden met het praktische aspect. Het moet lekker zitten en van toegevoegde waarde zijn in je interieur. De voorliefde voor hout en de vereiste dat ze van ieder ontwerp een waar kunstwerk maken, maakt de collectie van onschatbare waarde. Door de toegankelijkheid van het merk vind je de producten in verschillende soorten ruimtes over de hele wereld terug. Of je nu iets zoekt voor in huis of op een stijlvol kantoor: Zeitraum past overal.

Handige bijzettafels van Zeitraum

Welke bijzettafel je ook kiest, stuk voor stuk zijn het handige hulpjes voor in huis. Of je nu een feestje viert en wat extra tafelruimte kunt gebruiken of een mooi veldboeket een ereplaatsje wilt geven. De tafeltjes van Zeitraum kun je voor meerdere doeleinden gebruiken. Eén van de meest fantastische bijzettafels uit de collectie van Zeitraum is de Zeitraum Waiter bijzettafel. Een lage bijzettafel met een lange arm wat hem het perfecte hulpje voor een ontbijt op bed maakt. Combineer de Waiter met de Zeitraum Waitress bijzettafel. Dit is een hoger model met een korte arm. Gebruik hem als bijzettafel naast je fauteuil zodat jij je drankje altijd binnen handbereik hebt of zet hem als nachtkastje in je slaapkamer. Ook daar zal hij prachtig staan.

Zeitraum bijzettafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zeitraum. Dat betekent dat wij alle Zeitraum bijzettafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.