Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-30 van 30 producten Sorteren op 1-30 van 30 producten Terug naar boven

Zeitraum: made in Germany

Elk ontwerp van Zeitraum is puur en onopvallend. De organische structuur van massief hout geeft de meubels van dit merk een kenmerkend uniek en eigen karakter. En de ziel van de natuur leeft voort in het tijdloze meubilair dat dit merk op de markt brengt. Samen met toonaangevende, internationale ontwerpers ontwikkelt dit merk concepten die mensen over de hele wereld bereiken en aanspreken. Met deze gedachte maken zij producten die lekker toegankelijk zijn. Elk ontwerp speelt in op de alledaagse behoeften. De mensen achter Zeitraum streven naar verhoogde kwaliteit en hebben veel motivatie om de verwerking van materiaal te onderzoeken. Hierdoor komen zij met de beste oplossingen. Dit doen zij door een nauwe samenwerking met hun productiepartners aan te gaan en dat op een relatief korte afstand. Het team achter Zeitraum weet door de opgebouwde ervaring enorm veel van houtbewerking in Duitsland. En dat in combinatie met state-of-the-art verwerkingstechnologieën maakt dat Zeitraum sensueel en praktisch meubilair maakt. Oftewel: een praktisch genot om naar te kijken. En daar houden we van bij Flinders.

Stijlvol wonen, genieten en werken met Zeitraum

Door de toegankelijke, kenmerkende eigenschappen van Zeitraum, vinden de meubels en verlichting hun plaats in ruimtes over de hele wereld. Van een restaurant in Sidney tot aan een kantoor in Parijs. Ben jij een liefhebber van hout? Dan passen de meubels van Zeitraum vast volledig bij jouw smaak. De Morph collectie mag je om die reden ook echt niet missen. In deze collectie vind je zowel stoelen als barkrukken die logischerwijs uitstekend bij elkaar passen in jouw woning. Naast meubels zetten ze met hun verlichting ook graag jouw interieur of een deel ervan in de spotlight. Neem de Zeitraum Read Noon vloerlamp bijvoorbeeld. Deze lamp zorgt ervoor dat jij onder het genot van perfect licht jouw favoriete boek kunt lezen of je mooiste fotoboek kunt bekijken. Van tafellampen tot aan vloerlampen. Van Cena tafels tot Code kasten. De producten van dit merk bieden alle ingrediënten die je nodig hebt om je woning stijlvol, opgeruimd en functioneel in te richten.

Zeitraum bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zeitraum. Dat betekent dat wij alle producten van Zeitraum kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Zeitraum en staat dit niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Zeitraum. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw Zeitraum product veilig en vertrouwd online bestelt.