De wishlist van: Rick

Op gepost door Renée IJzerman in Keuzegids

Rick is category manager bij Flinders en collectioneert de mooiste collecties die een en al design ademen. Zijn enorme creativiteit en passie voor meubels kan hij daar én in zijn interieur perfect kwijt. Hij omschrijft zijn stijl als warm eclectisch en dat vormt de rode draad op de wishlist van deze verzamelaar.

Top 3 cadeaus van Rick

  1. Panton Wire kast van Montana. Een klassieker van Verner Panton die opnieuw is ontdekt en helemaal past in de hedendaagse interieurs met het prachtige lijnenspel. Deze tijdloze kast en bijzettafel is er ook in andere kleuren zodat er voor elk interieur wel een bijpassende variant is.
  2. Pillar kaars van HAY. Een kaars en standaard in één. Handig, toch? De kaarsen zijn stuk voor stuk uniek en fleuren in een handomdraai elke ruimte in huis op. Je maakt er een feestje van door de kaarsen uit de Pillar serie te mixen en matchen.
  3. Baere kussen van Nuuck. Een mooi, comfortabel en tijdloos kussen dat overal past. Zonder twijfel één van de meest duurzame kussens die er te vinden is, want zowel de stof als de vulling zijn gemaakt van 100% hergebruikte materialen.

20 x favoriete cadeaus van deze verzamelaar

Op het eclectische verlanglijstje van Rick vind je design in allerlei stijlen dat je fraai combineert. Iconisch of gloednieuw: het specifieke design moet volgens hem bij je passen. Hij hecht veel waarde aan design dat je voor het leven koopt en een (familie)verhaal vertelt. Zit er een cadeau tussen dat jij graag op je wishlist ziet?

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de wishlist van Rick? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Renée IJzerman

Over de auteur

Renée IJzerman

Renée is contentmarketeer bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, brengt je op de hoogte van de laatste interieurtrends, helpt je bij de aankoop en het onderhoud en biedt je how to's van de mooiste designproducten.