Uniek design van Brokis

Brokis is een designmerk uit Tsjechië dat sinds 2006 de mooiste handgemaakte lampen produceert. Vergis je niet: hoe speels en bewegelijk de ballonnen zijn die je kent, zo steady en stevig is deze plafondlamp. De plafondlamp van Brokis Memory is gemaakt van verschillende lagen gesmolten glas en er is een ruime keuze aan kleuren. Wat dacht je van de Memory plafondlamp 300 yellow acid-etched in de kleur geel? Wist je dat het triplex opaalglas dat wordt gebruikt één van de meest hoogwaardige kwaliteit materialen is in de verlichtingsbranche? Omdat de lampen allemaal handgemaakt en mondgeblazen zijn, haal je altijd een bijzonder en uniek ontwerp in huis. Ga je voor een glossy of matte afwerking?

De nostalgische Brokis Memory lamp

De Brokis Memory lamp is verkrijgbaar in 3 verschillende maten. Van klein naar groot hebben we de 250 Memory lamp Small, de 300 Memory lamp Medium en de 400 Memory Large lamp. Naast één plafondlamp is het ook mogelijk om meerdere Memory plafondlampen bij elkaar te hangen, hiermee creëer je een speels effect. Voor welke Brokis Memory lamp je ook gaat, je haalt hoe dan ook een iconische lamp in huis waar je een bijzondere look mee kunt creëren. Welke Memory plafondlamp is jouw favoriet?

Brokis Memory lampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Brokis Memory serie. Dat betekent dat wij elke product uit de Brokis Memory reeks kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Brokis Memory product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Brokis Memory product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.