Brokis Knot

De Knot collectie van Brokis is ontworpen door het designers duo Chiaramonte Marin, door een gedeelde passie voor Industriële lampen is een bijzondere samenwerking ontstaan die in het jaar 2016 heeft geleidt tot de bijzonder Knot lampen collectie. De Knot hanglampen herken je aan de – hoe kan het ook anders – knoop aan de onderkant van het prachtige glazen armatuur. Kenmerkend voor de Brokis Knot collectie is een tijdloos design en de combinatie van mondgeblazen glas en het gebruik van robuust en naturelkleurig touw. Welke hanglamp van Brokis krijgt jouw voorkeur?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Brokis Knot Sfera, Disco en Uovo.

De Brokis Knot designs zijn werkelijk ware pareltjes van glas. Een prachtig voorbeeld hierbij is de Brokis Knot hanglamp Disco small. De Knot collectie van Brokis bestaat uit de meest veelzijdige vormen. De verschillende glazen lichtbollen hebben allemaal een andere vorm. Er zijn drie modellen van de Knot, die echt te gek met elkaar te combineren zijn. Binnen de Brokis Knot Small collectie is er keuze uit de Brokis Knot Sfera, Brokis Knot Disco en de Brokis Knot Uovo. De lampen zijn allemaal uitgevoerd in grijs gerookt glas.

Bijzondere hanglampen van Brokis

De wonderschone hanglampen van Brokis spreken enorm tot de verbeelding en de hanglampen hebben allemaal één ding gemeen: op de een of andere manier is er glas in verwerkt. Dit is allemaal te danken aan die bijzondere blaastechniek uit het vroegere Bohemen. Glas uit de verschillende collecties zijn allemaal op een speciale wijze met de mond geblazen, waardoor iedere lamp een bijzonder kunstwerk is. De Knot collectie is van hoge kwaliteit, ziet er schitterend uit en de hanglampen zijn stuk voor stuk functioneel en uniek.

Brokis Knot bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Brokis Knot lampen serie. Dat betekent dat wij elke product uit de Brokis Knot reeks kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Brokis Knot product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een je Brokis Knot hanglamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.