Karaffen

Design karaffen

Met een stijlvolle karaf maak je je etentje helemaal compleet. Op zoek naar een karaf met een prachtig design? Deze collectie biedt jou oneindig veel keuze en geeft jou de mogelijkheid om drinken op een fraaie manier op tafel te presenteren. Of je de karaf nu met water, wijn of limonade vult, je zorgt er in elk geval voor dat je niet telkens heen en weer naar de koelkast hoeft te lopen door een karaf op tafel te zetten. Met een karaf kun je ook net een beetje pit geven aan de wijze waarop je de tafel dekt. Zo’n exemplaar kan de tafeldekking gerust naar een hoger niveau tillen. Neem bijvoorbeeld de Ripple collectie van Ferm Living. In deze collectie vind je niet alleen karaffen, maar ook allerlei soorten glazen die door hetzelfde (ribbel)design daar perfect bij passen. 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-36 van 86 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 86 producten Terug naar boven

Karaffen van verschillende materialen 

Een karaf van glas, porselein of kunststof? In deze collectie vind je een breed scala aan bijzondere karaffen waar het materiaal glas toch wel de hoofdrol speelt. Het zijn stuk voor stuk karaffen waarmee je met gemak tijdens ieder etentje of elke borrel weer een statement maakt. Voor de liefhebbers van in het oog springend design hebben we bijvoorbeeld de karaffen van HAY. Deze karaffen vallen met name door de vorm, de kleur en het materiaalgebruik in positieve zin op. De Bottle karaffen van HAY zien er op het eerste oog vrij simplistisch uit, maar stelen toch graag de show bij jou thuis. Van een uitgebreid diner tot een fijne borrel: met de producten uit deze collectie vol karaffen doe je dat hoe dan ook in stijl.

Bijzondere karaffen met prachtige designs 

Dat een karaf je eettafel echt af kan maken, weten we ondertussen wel. De karaffen van Menu vallen op door hun elegante ontwerp. Het minimalistische en stijlvolle ontwerp zorgt ervoor dat deze karaffen in elk interieur tot hun recht komen. Het is per slot van rekening ook zonde om tijdens een uitgebreid(e) ontbijt, brunch, lunch of diner plastic drinkflessen of -pakken op tafel te zetten. De oplossing daarvoor is toch wel een karaf of misschien zelfs meerdere exemplaren. En voor de wijnliefhebbers onder ons hebben we de Wine Breather Deluxe karaf van Menu. Met deze karaf kun je wijn decanteren. Een ander voordeel van deze karaf: je hebt te maken met een tafelaccessoire dat gerust een leven lang meegaat. Ideaal, toch? 

Design karaffen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle karaffen van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een karaf van een specifiek merk en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.