FÉST verlichting

Verlichting die je eenvoudig op een plek zet waar je nog wat ruimte overhebt. De FÉST verlichting voelt zich direct geroepen. In deze collectie lampen vind je allemaal design tafellampen die stuk voor stuk een genot zijn om naar te kijken. Neem bijvoorbeeld de FÉST Nara tafellamp. Eenvoudig, maar toch ook bijzonder. Zo kun je deze lamp het best omschrijven. Door het compacte formaat plaats je hem eenvoudig op een bijzettafel of nachtkastje. Het fraaie design zorgt ervoor dat je echt iets unieks en buitengewoons in huis haalt. Een tafellamp met een modern design waar menig persoon nog lang over kan praten. Het belangrijkste is natuurlijk dat hij het licht geeft dat je nodig hebt. En dat komt helemaal goed, want door de glazen bol om de lichtbron heen verspreidt hij een mooie gloed. Ben je al nieuwsgierig naar de andere FÉST verlichting?

   
  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-8 van 8 producten Sorteren op 1-8 van 8 producten Terug naar boven

FÉST

2013 was het jaar waarin designmerk FÉST werd opgericht door Femke Furnée. Naast oprichter is zij ook ontwerper voor het Nederlandse FÉST. Vanaf dat moment was de designwereld een schitterend merk rijker die je veel mogelijkheden biedt voor in je woning. Femke was helemaal gek van design, maar vond de prijzen die ze hiervoor vroegen toch altijd erg hoog uitvallen. Dit was voor een belangrijke aanleiding om een collectie met meubels, verlichting en woonaccessoires tegen een betaalbare prijs te maken en op de markt te brengen. Een schitterend resultaat, vinden we bij Flinders. En met een knipoog naar de meubels van ruim een halve eeuw geleden. We hebben het dan over de jaren 50. Het Scandinavische design zit er ook wel in. En dat samen zorgt voor prachtontwerpen.

Sier je woning met FÉST verlichting

We stellen je graag voor aan de familie Geist. Deze familie bestaat uit een aantal design tafellampen die in eerste instantie eigenlijk helemaal niet daarop lijken. Neem bijvoorbeeld de FÉST Kaktee tafellamp. Het is net een kunstobject. De Kaktee tafellamp van Fést Amsterdam is ontworpen door Studio Terhedebrügge en is een speelse, kunstzinnige tafellamp. Deze lamp is ontworpen en gemaakt om je te laten glimlachen en doet dat ook moeiteloos. Ben je op zoek naar een hanglamp? Dan kun je kiezen voor de FÉST Kaktee hanglamp. Het mag in elk geval duidelijk zijn dat voor welk item je ook gaat, de FÉST verlichting een positieve bijdrage levert aan welk interieur dan ook.

FÉST verlichting bij Flinders

Flinders is officieel dealer van FÉST. Dat betekent dat wij alle FÉST verlichting kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.