FÉST kussens

Met sierkussens haal je niet alleen een stukje extra gezelligheid in huis, want ze zorgen er ook voor dat jij er comfortabel bij zit. Dat geldt net zo goed voor de FÉST kussens. De kussens zijn er in verschillende kleuren, prints, vormen en stoffen waardoor er vast een item tussen zit die je mooi vindt. Neem bijvoorbeeld het FÉST Mae Engelgeer kussen 45x45. Door de grafische mix komt dit kussen eigenlijk in elke ruimte tot zijn recht. Hij vergezelt je graag op je bank, fauteuil of een andere zitplaats. Als de vorm van dit kussen je niet aanstaat, dan kun je altijd voor de vierkante variant gaan. Dat kussen bevat precies hetzelfde design alleen dan in een andere vorm. Wil je de andere FÉST kussens ook zien? Wij begrijpen dat maar al te goed. Ga maar snel kijken!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-16 van 16 producten Sorteren op 1-16 van 16 producten Terug naar boven

FÉST

In 2013 werd het Nederlandse FÉST opgericht door oprichter en ontwerper Femke Furnée. We kunnen wel stellen dat de designwereld een prachtmerk erbij heeft. Femke is groot liefhebber van design, maar was toch regelmatig teleurgesteld over de prijzen die daartegenover staan. Dat moet anders volgens haar en daarom besloot ze zelf een collectie meubels en woonaccessoires voor een betaalbare prijs te maken. En dat is gelukt. Het resultaat mag er dan ook wezen: een serie fraaie designproducten. Maar dan wel met een knipoog naar de meubels uit de jaren 50. Bij FÉST vinden ze het in elk geval belangrijk dat jij er comfortabel bij zit. Daar zorgen ze wel voor met de uitgebreide collectie FÉST kussens. Deze kussens geef je een mooie plek op een van de prachtige banken van dit merk.

Vrolijke FÉST kussens

Breng je graag wat meer kleur in je woning? Dan heeft dit Nederlandse merk een aantal kussens in haar assortiment die je gezien moet hebben. Een mooi voorbeeld daarvan is het FÉST Celeste kussen 30x45. Door de diversiteit aan kleuren en vormen geeft dit kussen je eigenlijk van alles wat. Ideaal voor mensen die het lastig vinden om keuzes te maken. Kleine en grote vormen worden afgewisseld met donkere en lichte kleuren. Weet jij het al? Voor degenen die toch liever voor wat meer rust gaan, kan het FÉST Lyra kussen 30x45 een optie zijn. Maar het wordt nog leuker wanneer je de kussens van FÉST met elkaar gaat combineren. Mix en match erop los tot je het gewenste resultaat hebt.

FÉST kussens bij Flinders

Flinders is officieel dealer van FÉST. Dat betekent dat wij alle FÉST kussens kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifiek kussen van FÉST en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.