Hollands Licht Glow

De Hollands Licht Glow collectie is geïnspireerd op de klassieke spaakwielen uit de jaren 20. Dat zie je dan ook nog duidelijk terug in de bijzondere open constructie van de kap. De lampenkap wordt gedeeltelijk omhuld door lichte stretchstof waardoor hij ietwat doorzichtig blijft. Deze transparantie is kenmerkend voor de Light Glow collectie van Hollands Licht. Daarnaast is de serie erg veelzijdig door de vele verschillende maten. Je kunt daarom letterlijk alle kanten op met de Glow hanglampen. Het geeft je ook direct de mogelijkheid om bijvoorbeeld de Glow small 60 hanglamp te combineren met de Glow extra large 180 hanglamp. Gelukkig misstaan ze in hun eentje ook niet en geven ze jou het licht waar je naar op zoek bent. Voor welke blikvanger kies jij?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Prijzen voor de Hollands Licht Glow lampen

De Hollands Licht Glow serie werd ontworpen door Marc de Groot. Hij ontwerpt lampen die zowel functioneel als stijlvol zijn. Deze ontwerper heeft een studio in Amsterdam waar hij aan verschillende ontwerpen werkt. De Glow hanglampen zijn ontstaan vanuit het idee een lamp te ontwerpen die zich thuis voelt in zowel moderne als traditionele interieurs. Marc de Groot werd met de Glow serie genomineerd voor de ‘Selected Dutch Design prizes 2006’ en won de ‘Best of The Best 100% Design’ in 2006. Dat bewijst ook wel dat deze lampen een succes zijn en absoluut hun steentje bijdragen in jouw interieur. Klein, een tussenmaat of groot? De keuze voor de grootte van een Glow hanglamp is aan jou.

Glow lampen van Hollands Licht: transparantie ten top

De Glow hanglampen staan vooral bekend om hun transparantie. De lampenkap is opgebouwd uit verschillende spaken van verenstaal die samen een ronde constructie vormen. Over de spaken is een doorzichtige stretchstof gespannen. Je kunt de spakenconstructie door de stof heen zien waardoor de lamp zijn transparante karakter behoudt. Ook als je de lamp aanzet, zorgt deze constructie voor een bijzonder effect: je ziet de spaken er dan namelijk nog beter doorheen. Dit maakt dat je met de Glow lampen van Hollands licht elke ruimte eenvoudig een industriële look kunt geven zonder meteen een superzware en grove hanglamp te hoeven ophangen.

Hollands Licht Glow bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Hollands Licht. Dat betekent dat wij alle producten uit de Hollands Licht Glow collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.