Hollands Licht vloerlampen

De Hollands Licht vloerlampen vormen stuk voor stuk een aanvulling voor in jouw interieur. Het voordeel is dat ze zich door hun tijdloze design eigenlijk altijd in elk interieur thuis blijven voelen. Handig, toch? Een voorbeeld van zo’n vloerlamp is de Hollands Licht Lotek classic vloerlamp. Deze lamp heeft niet voor niets classic in zijn naam staan. Benno Premsela ontwierp deze lamp begin jaren tachtig en de rest is geschiedenis. Het is een echte klassieker en daarom zie je hem eigenlijk telkens weer langskomen. Gelukkig maakt dat helemaal niets uit, want deze designklassieker verveelt nooit. De Hollands Licht vloerlampen voelen zich prima thuis naast jouw bank in de woonkamer, of juist in jouw slaapkamer naast je bed.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-13 van 13 producten Sorteren op 1-13 van 13 producten Terug naar boven

Hollands Licht: van Nederlandse bodem

De naam van designlabel Hollands Licht doet je vast denken aan Hollands design. En niets is minder waar! Bij een Hollands designlabel horen natuurlijk ook echte Hollandse ontwerpers. De prachtexemplaren zijn gemaakt door onder andere Benno Premsela, Scholten & Baijings en Dick Spierenburg. Dit oer Hollandse designlabel maakt lampen met een tijdloos design. De collectie Lotek lampen zijn de bekendste designlampen van dit merk. Bijvoorbeeld de Hollands Licht Lotek XS tafellamp. Sfeer, functionaliteit en schoonheid zijn kenmerkend voor elk van de ontwerpen van Hollands Licht. De vloerlampen van Hollands Licht geven door hun bijzondere en doordachte vormgeving iets extra’s toe aan je interieur. Het lichteffect speelt daarbij een belangrijke rol.

Stijlvol: Hollands Licht vloerlampen

Hollands Licht vloerlampen bestaat uit vloerlampen van een bekende familie: Lotek. We hebben je al kennis laten maken met de classic. Maar er is meer! De Hollands Licht Lotek XL vloerlamp is de grote broer van deze lamp. Zoals de naam je vast al doet vermoeden is deze lamp een stuk groter. Om een prachtig speels effect te creëren in jouw interieur kun je deze lampen natuurlijk ook prima met elkaar combineren. Deze lamp kun je in hoogte verstellen van 40 centimeter tot maar liefst 160 centimeter. Zo kun je mooi spelen met de hoogte van deze lamp tot de uiteindelijke hoogte die het best past in jouw interieur. Je bedient deze lamp eenvoudig met een aan- en uitschakelaar.

Hollands Licht vloerlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Hollands Licht. Dat betekent dat wij alle Hollands Licht vloerlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Hollands Licht vloerlamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een vloerlamp van Hollands Licht, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.