Hollands Licht Limpid Light

De Hollands Licht Limpid Light collectie bestaat uit drie verschillende vormen van mondgeblazen glas. Hierin zit een innovatieve ledmodule die warm wit licht uitstraalt. Het glas is deels mat waardoor je het licht diffuus kunt maken. Op die manier wordt het licht subtieler verdeeld over de ruimte en dit geeft een mooi zacht effect. Je kunt het licht van bijvoorbeeld de Limpid Light hanglamp large verstelbaar of Limpid Light hanglamp medium verstelbaar eenvoudig manipuleren door het gewichtje aan het uiteinde van het snoer te bewegen. De lichtbron gaat dan langs het doorzichtige en matte glas schuiven waardoor je het licht diffuus kunt maken of juist niet. Door het licht diffuus te maken, creëer je een wat intiemere sfeer in huis. Als het licht door het doorzichtige glas komt, ontstaat een directe lichtval.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Limpid Light lampen van Hollands Licht ontworpen door droomduo

De Hollands Licht Limpid Light serie is ontworpen door het jonge ontwerpersduo Esther Jongsma en Sam van Gurp. Ze studeerden aan de Design Academy in Eindhoven en werken sinds 2014 vanuit hun eigen studio. Esther en Sam zijn volgens henzelf echte tegenpolen. Zij is uitbundig en doet graag veel tegelijk terwijl hij zich juist op hun eigen bedrijf richt en de meer technische kant op zich neemt. Dit verschil maakt ze tot een geweldig team en daar is de Limpid Light lampencollectie voor Hollands Licht een perfect voorbeeld van. Het bijzondere aan deze lampen van Hollands Licht is dat je ze eenvoudig kunt aanpassen naar een vorm van licht die aansluit op de ruimte waar je ze graag ziet.

Hollands Licht Limpid Light: verschillende kleuren glas

In de Limpid Light collectie van Hollands Licht kun je kiezen uit verschillende varianten. Er zijn drie maten beschikbaar en ook kun je kiezen voor een in lengte verstelbare lamp of niet. En als je dacht dat dat het enige was, dan heb je het mis. De Limpid Light hanglampen zijn er namelijk in twee verschillende kleuren glas: gerookt glas dat een mysterieuze grijze kleur heeft en doorzichtig glas dat juist een clean en fris effect uitademt. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Limpid Light hanglamp medium smoke? Hij staat prachtig individueel, maar ook in combinatie met de andere maten steelt hij de show in jouw interieur. Ben je er al over uit welke lamp in jouw interieur past?

Hollands Licht Limpid Light bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Hollands Licht. Dat betekent dat wij alle producten uit de Hollands Licht Limpid Light collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.