HOUE Four

De HOUE Four tuinmeubelen zijn ideaal voor iedere tuin. Perfect voor die zomerweken waar er aan de lopende band gebarbecued wordt. De ontwerpen van de tuintafels zijn heel basic, maar daardoor zijn ze juist goed in te zetten tegenover de wat meer extravertere tuinmeubelen. Ze komen in meerdere formaten voor. Daardoor zijn ze prima bruikbaar voor verschillende tuingroottes. Heb je alle ruimte van de wereld? Kies dan voor een grotere Four tuintafel: de Four tuintafel 210x90. Maar ook voor de kleinere tuinen zul je bij ons slagen. Eveneens een bartafel met barkukken behoort tot de mogelijkheden. En dat kan natuurlijk maar één ding betekenen: piňa colada cocktailparty’s!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-8 van 8 producten Sorteren op 1-8 van 8 producten Terug naar boven

Het design van HOUE

Het Deense designmerk HOUE is opgericht in 2007en combineert groot comfort met mooi design. Ze streven bij hun producten naar een hoge standaard in vakmanschap. Omdat ze voor unieke producten kiezen, zijn ze geen merk dat zich richt op massaproductie. Ieder(e) onderdeel, bout en  scharnier is heel specifiek uitgekozen. Jesper K. Thomsen, Henrik Pedersen en Roee Magdassi zijn de  gerenommeerde designers van dit kwaliteitsmerk die een hoge standaard willen waarborgen zodat alle producten aan hun eisen van design, prijs en kwaliteit voldoen. Daarmee zijn ze een trots onderdeel van het Scandinavische designerfgoed. De HOUE tuinsets staan garant voor jarenlang gebruiksplezier.

Mooie HOUE Four tuinset van stevig materiaal

De tafels van HOUE komen in twee materiaalsoorten voor: aluminium of bamboe. Waar je wel rekening mee moet houden, is dat de bamboe variant iets meer onderhoud nodig heeft. De stoelen zijn van gepoedercoat aluminium en de lamellen van de zitting zijn gemaakt van anti-UV plastic. Hier is ook een keuze tussen bamboe en aluminium armleuningen. De aluminium modellen zijn onderhoudsvrij. Alle modellen van HOUE kunnen heel het jaar buiten staan, maar vragen wel een goede behandeling. De stoelen en barkrukken zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar en voor de stoelen geldt dat ze stapelbaar zijn. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat de HOUE Four tuinmeubelen een genot zijn voor het oog. En daar is de HOUE Four tuinset 210x90 tafel + 6 stoelen (armchair) een perfect voorbeeld van.

HOUE Four bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HOUE. Dat betekent dat wij alle producten uit de HOUE Four collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.