Houe Level

Heb je een tuin, maar nog niet echt de juiste meubelen om daar lekker in te kunnen hangen? Met een van de opties uit de HOUE Level lounge serie is dit probleem snel opgelost. Bij de eerstvolgende zonnestralen lig jij met een verfrissend drankje in de hand languit te ontspannen. De naam van de serie verwijst naar het doel: je naar een hoger level brengen. Een staat van gehele ontspanning waarin je de natuur helemaal tot je kan laten komen. Neem de Level loungeset tuin 1 dark grey, een ruime zachte bank waar je heerlijk op kan liggen, alleen of met z’n tweeën. De bank bestaat uit twee elementen dus je kunt ze ook los gebruiken of zo naast elkaar zetten dat je een nest creëert. Waar jij die dag zin in hebt. Een ding is zeker, het loungen kan beginnen.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-19 van 19 producten Sorteren op 1-19 van 19 producten Terug naar boven

HOUE staat voor vakmanschap

HOUE is een Deens merk dat is opgericht in 2007. Hun filosofie is om betaalbare luxe te produceren voor binnen en buiten. Vakmanschap is daarbij erg belangrijk en de producten zijn dan ook van hoge kwaliteit. Het productieproces krijgt veel aandacht en ze werken nauw samen met de fabrieken waarvan ze zeker weten dat ze kwaliteit zullen leveren. Dit maakt de producten niet alleen geschikt voor thuis, maar ook voor openbare plekken zoals een hotel of restaurant. Deze Level serie in het bijzonder. Wanneer je ruimte hebt op een terras of bij een zwembad zijn de verschillende loungemeubelen de perfecte keus om de gasten het ultieme comfort te bieden. Dat is waar ze voor komen.

Mix en match met producten uit de HOUE Level lounge serie

Het leuke aan deze serie is dat je eindeloos kunt variëren in hoe je de producten gebruikt en samen plaatst. Heb je niet al te veel ruimte, maar wel grote behoefte om met z’n tweeën echt lekker tot rust te komen? Naast elkaar of ieder op zijn eigen favoriete plekje in de tuin? Neem dan de Level loungeset tuin 4 dark grey. Deze set bestaat uit twee zitelementen met allebei een eigen bamboe bijzettafel. Wil je naast liggend een boekje lezen ook met vrienden lekker kunnen zitten en borrelen? Neem dan de Level loungeset tuin 3 dark grey. Deze bestaat uit twee bankelementen, een poef en een bamboe bijzettafel. Heb je een restaurant met groot terras en wil je echt grote groepen buiten plaatsen? Koop dan verschillende sets en mix en match tot iedereen helemaal tevreden is.

HOUE Level bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HOUE. Dat betekent dat wij alle producten uit de HOUE Level serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.