HOUE tuintafels

Een tuintafel vormt een belangrijk onderdeel van jouw favoriete buitenruimte: tuin, balkon of dakterras. In de collectie HOUE tuintafels kun je je lol op kunnen we wel zeggen. Je vindt ontzettend veel verschillende exemplaren die bijna allemaal weer een totaal ander design hebben. Zo is de kans ook groot dat je een tafel vindt die misschien wel aan jouw verwachtingen kan voldoen. De HOUE Sketch Bamboo tuintafel 160x88 is daar een mooi voorbeeld van. Deze heeft een fraai bamboe tafelblad en ondertussen een prachtig onderstel boordevol strakke lijnen. Zo krijgt hij een wat industriële look. Mocht deze tafel te klein zijn dan kun je altijd nog kiezen voor het grotere exemplaar uit deze familie: de HOUE Sketch Bamboo tuintafel 220x88. Deze collectie HOUE tuintafels kan nog veel meer voor jou betekenen. Vergeet daarom vooral niet verder te kijken.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-35 van 35 producten Sorteren op 1-35 van 35 producten Terug naar boven

Design van HOUE

HOUE is een Deens designmerk dat kiest voor binnen- en buitenmeubels. Dat betekent overigens niet dat je de binnenmeubels ook buiten kunt gebruiken. Het laat wel zien dat je in de collectie van dit merk buitenproducten vindt, maar ook items die bedoeld zijn om binnen te laten shinen. Hoe begon dit merk ooit? Daarvoor gaan we alweer heel wat jaren terug en komen we terecht bij 2007. Het jaar waarin HOUE werd opgericht. Het ontwerpersteam legt bij elk ontwerp de focus op kwalitatief hoogwaardige materialen en het comfort dat de producten je geven. Door deze twee aspecten te combineren met prachtige designs, een luxe uitstraling en de betaalbaarheid is het zonder twijfel een succesvol designmerk. HOUE heeft de afgelopen jaren keer op keer haar assortiment uitgebreid met de mooiste ontwerpen. Lees hier tips voor het onderhouden van tuinmeubelen.

HOUE tuintafels: ga je voor rond, vierkant of rechthoek?

HOUE maakt het er ook niet makkelijker op met hun uitgebreide collectie HOUE tuintafels. Het is daarom handig als je van tevoren bedenkt voor welke vorm je gaat. Zoals de naam van de HOUE Circle tuintafel 150cm al zegt is dit een ronde tafel die er eigenlijk uitziet als een waar kunstwerk. Dit beeldschone exemplaar heeft een stevig metalen onderstel en een prachtig tafelblad. Een tafelblad die niet alleen mooi is, maar waar ook over nagedacht is. Zo kun je bijvoorbeeld een pan waar je net eten in hebt gekookt, prima op de ronde granieten steen zetten zonder dat je tafel beschadigt. Zo heb je geen onderzetters nodig, hoor.

HOUE tuintafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HOUE. Dat betekent dat wij alle HOUE tuintafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.