HOUE Eyelet

Je kan de allerbeste tuinstoel of loungebank buiten hebben staan die er is, maar je kan pas echt ontspannen wanneer er een HOUE Eyelet bijzettafel naast staat. Je wilt je niet telkens tot de grond richten om je boek weer op te pakken na een dutje of je glas water omgooien omdat je deze van de grond moet pakken. Met een van de metalen bijzettafels uit de HOUE Eyelet serie kan dus het echte genieten beginnen. Neem bijvoorbeeld de Eyelet bijzettafel small 45, het kleinste exemplaar uit de serie. Dit grafisch, elegante en compacte ontwerp zorgt dat je al je levensbehoefte binnen handbereik hebt. Een glas koud water, zonnebrand en een schaaltje vers fruit. Meer heeft een zonnend mens niet nodig.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

HOUE, betaalbare luxe

Sinds 2007 maakt het Deense merk HOUE kwalitatief sterke en ook nog eens hele mooie producten. Ze streven ernaar betaalbare luxe op de markt te brengen. Daarbij houden ze in de gaten dat alle producten voldoen aan hun eisen voor design, prijs en kwaliteit. Om dit te bereiken zijn ze nauw betrokken bij het hele productieproces. Bij het opstarten van het merk en de productie hebben ze enkel de beste fabrieken gekozen waar ze tot de dag van vandaag nog nauw mee samenwerken. Het vakmanschap waarmee de producten gemaakt zijn is dan ook echt terug te zien. Dit geeft het gevoel dat je echt een uniek product in huis haalt. Zo ook bij de bijzettafels uit de HOUE serie. De elegante vormen en kleurkeuzes, samen met de praktische aspecten, maken dit product tot een echte musthave.

Handig met een HOUE Eyelet bijzettafel

Deze serie bijzettafels heeft niet voor niets de naam Eyelet gekregen. Boven het blad steekt een rond oog uit. Naast dat het visueel een grappig en speels effect heeft, is het ook super praktisch. Om twee redenen zelfs. Ten eerste kun je het tafeltje zo makkelijk optillen en verplaatsen. Handig om de draaiende zon te volgen of om hem naar binnen te nemen. Ten tweede zit er onderaan de steel van het oog een afvoersysteem voor water. Wanneer het heeft geregend blijven er dus geen plassen water achter. In Nederland altijd handig. Het tafeltje is er in verschillende maten, bijvoorbeeld de Eyelet bijzettafel medium 60 of de Eyelet bijzettafel large 70. De grootte van de bijzettafel is afhankelijk van wat je kwijt wil. Ook handig is om de verschillende maten te combineren zodat je in een keer veel kwijt kan.

HOUE Eyelet bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HOUE. Dat betekent dat wij alle producten uit de HOUE Eyelet serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.