Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist

Sorteren op 1-36 van 123 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 123 producten Terug naar boven

Handgeknoopte ontwerpen van Linie Design

Wanneer je een tapijt van Linie Design aanschaft, weet je zeker dat je een uniek item in huis haalt. Ieder tapijt wordt namelijk met de hand verwaardigd door deskundige wevers. Zij leggen met behulp van de eeuwenoude technieken en weefgetouwen de meest complexe knopen. Door de deskundigheid en vaardigheid van deze wevers heeft Linie Design alle vrijheid om tapijten te ontwerpen met oneindig veel ontwerp- en kleurmogelijkheden uitgevoerd in duizenden kleine knoopjes. Hierdoor is elk tapijt een kunstwerk op zich met ieder een duidelijk eigen karakter. De hoogwaardige kwaliteit en het duurzame karakter zorgen ervoor dat je nog tientallen jaren van dit tapijt zal genieten mits je hem goed onderhoudt natuurlijk. Heb jij al een mooi tapijt van Linie Design gezien? Hulp nodig? Lees hier verschillende tips en adviezen voor de keuze van je nieuwe tapijt!

Care & Fair vs. Linie Design

Het designmerk Linie Design maakt niet alleen artistieke tapijten, maar timmert ook hard aan de weg betreft duurzaamheid. Zo doet Linie Design geen zaken met producenten die gebruikmaken van kinderarbeid of dwangarbeid, vermijden ze elke vorm van discriminatie en garanderen ze een gezonde werkomgeving. Daarnaast is Linie Design medelid van CARE & FAIR. Dit merk strijdt samen met andere Europese tapijtproducenten tegen kinderarbeid en voor het verbeteren van werkomstandigheden in India, Nepal en Pakistan. Zo sponsoren ze een volledige school onder de naam Linie Design School. Ze steunen ook het Women Empowerment Program dat moeders en oudere dochters van schoolkinderen ondersteunt. Milieubewust staat ook hoog op de agenda bij Linie Design. Alle productlocaties produceren volgens de milieuwetgeving en productieafval wordt op een milieuvriendelijke en veilige manier verwerkt. Zo koop je niet alleen een mooi tapijt, maar draai je ook je steentje bij aan een eerlijkere wereld.

Linie Design bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Linie Design. Dat betekent dat wij alle tapijten van Linie Design kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Linie Design en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Linie Design veilig en vertrouwd online bestelt.