Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-12 van 12 producten Sorteren op 1-12 van 12 producten Terug naar boven

Perletta Carpets gaat de wereld over

Perletta Carpets is een Nederlandse producent van handgemaakte tapijten. Dit bijzondere designmerk is al meer dan 25 jaar actief en produceert haar ontwerpen over de gehele wereld. Denk aan landen als Marokko, India, Hongarije en Kroatië. Ook wordt een deel van de Perletta Carpets tapijten in ons eigen land gemaakt. Die invloeden van verschillende landen zie je terug in de kleurrijke en gevarieerde ontwerpen uit de collectie van Perletta Carpets. Van een grove structuur tot laagpolig tapijt en van een eenvoudige bruintint tot een meerkleurig tapijt: niets is voor dit merk te gek. Alleen al de Limone serie met tapijten van Perletta Carpets bestaat uit twee verschillende formaten en dertig verschillende structuren. Voor welk tapijt je ook kiest, je haalt hoe dan ook een bijzonder designstuk in huis. Hulp nodig? Lees hier verschillende tips voor het kiezen van een nieuw tapijt.

Welk Perletta Carpets tapijt past bij jou?

Bij Flinders vind je een breed assortiment aan structuren, kleuren en afmetingen van deze Perletta Carpets tapijten. Zo kun je niet alleen een Salsa tapijt 170x240 bij ons bestellen, maar ook een maatje groter: het Salsa tapijt 200x300. Hetzelfde geldt voor het Limone tapijt. Dit ontwerp van Perletta Carpets heeft een iets grovere structuur dan het Salsa tapijt en is in dezelfde afmetingen leverbaar. Afhankelijk van de grootte van je woonkamer, eetkamer of slaapkamer kun je dus kiezen voor een Limone tapijt 170x240 of een Limone tapijt 200x300. Welk exemplaar van Perletta Carpets heeft jouw voorkeur? Los van het feit dat de Perletta Carpets tapijten voor extra sfeer in je interieur zorgen, kunnen ze ook de akoestiek verbeteren en het plaatje compleet maken in je woning.

Perletta Carpets tapijten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Perletta Carpets. Dat betekent dat wij alle tapijten van Perletta Carpets kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek tapijt van Perletta Carpets en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Perletta Carpets. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw Perletta Carpets tapijt veilig en vertrouwd online bestelt.