Kartell Prince AHA bijzettafel 30
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Kartell Prince AHA bijzettafel 30

  Omschrijving

  De Kartell Prince AHA bijzettafel is ontworpen door Philippe Starck.

  De Prince AHA bestaat uit twee kegels waarvan de vorm doet denken aan een zandloper. Een kleurrijk accessoire, kruk of bijzettafeltje voor naast het bed of de bank.

  De productbeschrijving uit de Kartell catalogus: De Prince AHA-kruk, bedacht als een kleurrijk bouwspel, is samengesteld uit twee kegels waarvan de vorm doet denken aan een zandloper. Een leuk en kleurrijk accessoire, een handige kruk en steun om naast de sofa of het bed te plaatsen. De pastelkleuren, de zachtheid van het gebruikte materiaal en het geometrische design maken van Prince Aha een flexibel product, dat gemakkelijk gebruikt kan worden in eender welke omgeving. De kruk is beschikbaar in een waaier van pastelkleuren.  

  Zoek je naast de Prince AHA bijzettafel van Kartell een andere bijzettafel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Prince AHA bijzettafel, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Materiaal PP (kunststof)
  Garantie 2 jaar
  Herkomst Italië
  Merk Kartell
  Productsoort (filter) Kartell tafels
  Ontwerper Philippe Starck
  Afmetingen (h) 43.00 x (Ø) 30.00 cm

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Prince AHA bijzettafel 30
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven