Naar boven

Sebra: interieur voor kinderen

Sebra is een Deens merk dat sinds 2004 bestaat. De oprichter van het merk is Mia Dela. Zij heeft op de Kolding school in Denemarken gezeten. Dit is een designschool. Ze verliet de school in 2001 en heeft daarna een aantal jaar gewerkt als designer. In 2002 werd zij voor het eerst moeder van haar zoontje Gustav. Bij het inrichten van de babykamer kon zij destijds geen goede en mooie designmeubelen vinden voor de kinderkamer. Hier begon haar idee voor het merk. Hedendaags maakt zij kwalitatieve en functionele designmeubelen, dekbedden, accessoires en speelgoed voor kinderen, hun kamer en omgeving. Hout en katoen zijn materialen die veel worden gebruikt en natuurlijk zijn de producten getest op veiligheid.  Daarnaast zijn de producten modern en voorzien van innovatieve kleuren.

De leukste kinderkamer met Sebra kasten

Ben je al een tijdje op zoek naar praktische en decoratieve kasten voor de kinderkamer? Met de kastjes van Sebra wordt dit zeker weten een succes. De kastencollectie van Sebra bestaat uit twee verschillende soorten. Het gaat om de Sebra Wandkast set van 4 vierkant en Sebra Wandkast set van 4 ovaal. Beide soorten bestaan uit vier kasten die elk een ander formaat hebben. Het leuke aan deze kasten is dat ze heel praktisch zijn, maar ook heel stijlvol. Je kunt beide soorten met elkaar combineren en ze zijn ook nog eens in diverse kleuren verkrijgbaar zodat elke kinderkamer haar eigen karakter krijgt. Ze heten wel wandkasten, maar je kunt ze prima neerzetten of opstapelen voor een speels effect.

Sebra kasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Sebra. Dat betekent dat wij alle Sebra kasten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.