Sebra The Sebra

De Sebra The Sebra serie bevat meubels die op elke kinderkamer een echte toevoeging zijn. Vooral het The Sebra baby/Junior kinderbed is een echte aanwinst. Deze klassieker, in 1942 ontworpen door de Deense architect Viggo Einfeldt, is in 2006 door Sebra opnieuw op de markt gebracht. Want sommige ontwerpen zijn te goed om te veranderen. Dit bed met verschuifbare onderdelen groeit met je kind mee. Zo kun je de bodem in hoogte verstellen, de spijlen omhoog en naar beneden schuiven en de lengte van het bed van 112,5 centimeter naar 155 centimeter brengen. Wanneer de grootste versie van dit bed te klein wordt, is er ook nog een vervolg: het The Sebra Junior and Grow kinderbed. Deze begint waar het babybed ophoudt en kan versteld worden naar een volwaardig eenpersoonsbed. Uiteindelijk worden de bedden ook dikwijls als bankjes gebruikt. Kortom, van deze aankoop kom je nooit meer af en dat wil je ook niet.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-17 van 17 producten Sorteren op 1-17 van 17 producten Terug naar boven

Over Sebra

Dit Deense merk is opgericht in 2004 door Mia Dela. Toen ze zelf moeder werd en spullen nodig had voor deze nieuwe levensfase, kwam ze erachter dat ze maar weinig spullen kon vinden die haar aanspraken. Vooral de stijl en kwaliteit was niet naar haar smaak. Ze besloot dus na jaren als ontwerper in dienst te hebben gewerkt haar eigen merk op te zetten: Sebra. Inmiddels heeft Sebra een hele uitgebreide collectie met meubels, textiel, speelgoed en accessoires. Alles wordt op de meest verantwoordelijke manier mogelijk tot stand gebracht. Er wordt gekozen voor natuurlijke vaak biologische materialen, er wordt goed op de kwaliteit en veiligheid gelet en er wordt goed voor de mensen in het productieproces gezorgd. Daarnaast ziet alles er ook nog eens prachtig uit: warme, zachte kleuren, leuke prints en fijne materialen.

The Sebra designstukken van Sebra

Naast bedden bevat deze serie ook het The Sebra bureau. Dit is een klein maar fijn tafeltje met een lade om huiswerk aan te maken of om lekker aan te tekenen en te knutselen. Het blad heeft ronde vormen wat hem een vriendelijke uitstraling geeft, maar wat er ook voor zorgt dat je je er minder makkelijk aan kan stoten. Nog een echt succesnummer uit de serie is het The Sebra’s poppenhuis. Een modern en open poppenhuis met drie verdiepingen, verschillende ramen, een balkon en een schoorsteen. De meubels voor in het huis zijn er bij te bestellen, net als de familie inclusief hond. Alles is natuurlijk vormgegeven in de stijlvolle ontwerpstijl die je van Sebra gewend bent. Zo krijgt je kind onbewust ook een lesje esthetiek mee.  

Sebra The Sebra bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Sebra. Dat betekent dat wij alle producten uit de Sebra The Sebra collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.