Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist

The Sebra collectie The Sebra collectie

Busy Builders collectie Busy Builders collectie

Kinderbedden Kinderbedden

Knuffels Knuffels

Sorteren op 1-36 van 83 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 83 producten Terug naar boven

Alles over Sebra

Sebra is een typisch Deens designlabel speciaal voor kinderen, maar ook hun kamers en de omgeving waarin zij zich vaak bevinden. In 2004 zag Mia Dela het licht en kwam zij tot het idee om een Scandinavisch kindermerk op te zetten. Het idee achter dit merk was eigenlijk heel vanzelfsprekend. Op het moment dat zij bezig was met de kinderkamer van haar zoon, vond ze geen kwalitatief hoogwaardige designproducten die helemaal naar haar zin waren. Met haar ervaring en kennis besloot ze om Sebra op te richten. Hiervoor heeft zij gestudeerd aan de Kolding School of Design in Denemarken. Toentertijd heeft zij al enorm veel ervaring opgedaan doordat zij al meerdere jaren als ontwerper aan de slag ging. De stap naar Sebra was dan ook een logische stap. Voor welk product je ook kiest, het is hoe dan ook een aanwinst voor de ruimte waarin jouw kind zich vaak bevindt.

Sebra is van alle markten thuis

Als je kiest voor speelgoed van Sebra, dan ben je in elk geval zeker van klasse. Kinderen gaan vaak niet altijd even voorzichtig met hun spullen om. Daarom vind Mia dat kwaliteit erg belangrijk is bij elk van de producten van Sebra. Dat betekent dat de meubels, het speelgoed, het textiel en alle accessoires van extra goede kwaliteit zijn. Het mooie aan deze collectie is dat er veel keuze is en dat er aan verschillende leeftijden is gedacht. Zo ligt een baby graag onder het Baby babydeken terwijl een peuter misschien al graag een tekening maakt aan het Wand kinderbureau. Daarnaast doen de tuimelaars het goed als kraamcadeau. Het mag in elk geval duidelijk zijn dat het team achter Sebra eigenlijk overal aan heeft gedacht. Heb jij al een favoriet product op het oog?

Sebra bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Sebra. Dat betekent dat wij alle producten van Sebra kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Sebra en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Sebra. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Sebra veilig en vertrouwd online bestelt.