Naar boven

Sebra kinderbedden

Een bed speciaal voor kinderen mag niet ontbreken op de kinderkamer. Dat moet het ontwerpersteam van Sebra ook gedacht hebben. De collectie Sebra kinderbedden werd het leven ingeroepen. Neem bijvoorbeeld het Sebra Baby/Junior kinderbed. Dit bed staat bekend om het feit dat hij geschikt is voor vier levensfasen van een kind. En dat is nogal wat. Heel fijn, want eigenlijk groeit het kind door zo nu en dan enkele kleine aanpassingen eenvoudig mee met het bed. Je kunt kiezen voor dit bed in de kleur lichtblauw, roze, wit of donkergrijs. De kleine meisjes gaan vaak het liefst voor het roze kinderbed terwijl de stoere jongens waarschijnlijk voor de grijze of blauwe variant gaan. Door de ruime keuze aan kinderbedden en alles wat daarbij komt kijken, zit er vast en zeker iets tussen wat je mooi vindt. 

Alles over Sebra

Sebra is een Deens designmerk dat zich richt op alle producten die je in de kinderkamer tegenkomt. De Sebra kinderbedden zijn daar een mooi voorbeeld van. Dit merk draait al een behoorlijke tijd mee en is in 2004 opgericht door Mia Dela. In die tijd was ze bezig met de kinderkamer van haar zoon. Al snel kwam ze erachter dat er geen kwalitatief hoogwaardige en kindvriendelijke designproducten te vinden waren. Dat zette haar aan het denken en zo kwam ze op het idee om een Scandinavisch kindermerk te beginnen. Haar opgedane kennis op de Kolding School of Design in Denemarken kwam daarbij goed van pas. Door de uitgebreide collectie kinderproducten vind je vast en zeker een passend product voor deze ruimte. 

Een Sebra kinderbed die met je kind meegroeit

Koop jij graag een kinderbed waar je de komende tijd geen omkijken meer naar hebt? Dan past het Sebra Yomi kinderbed grijs misschien wel bij wat je zoekt. Een hartstikke slim en multifunctioneel ontwerp, want het is een ledikant en kinderbed in één. Zo heb je jarenlang plezier van dit bed. Als je kind uit het ledikantje groeit, haal je het frame van het onderste deel af en ontstaat er een normaal bed. Hoe handig is dat? Voor degenen die de kleur van dit bed niet zo mooi vinden, is er ook een andere kleur beschikbaar: het Sebra Yomi kinderbed bruin. Om het bed klaar te maken voor een fijne nachtrust voor je kind, kun je ook een bijpassend matras bij ons aanschaffen voor dit bed. 

Sebra kinderbedden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Sebra. Dat betekent dat wij elk Sebra kinderbedden kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Sebra en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.