Sorteren op

1-30 van 30 producten

Ruime keuze hondenmanden: rond, vierkant of rechthoekig?  

Je kunt de vorm van een hondenmand afstemmen op de inrichting van je huis. Een ronde hondenmand van hout past goed in een interieur met een Scandinavische look terwijl een gestoffeerde hondenmand met zwarte pootjes een industrieel karakter heeft. Los van de vorm van een hondenmand staat het comfort hoog in het vaandel. Het is belangrijk dat elk dier voldoende rust krijgt en daarom moet een hondenmand comfortabel zijn. Kenmerkend voor een hondenmand is wel dat ze stuk voor stuk allemaal een opstaande rand bevatten. Deze opstaande rand is vaak van een speciaal schuim gemaakt waardoor deze zich volledig vormt naar het lijf van de hond. Dit zorgt uiteindelijk voor optimale ondersteuning en totale ontspanning van alle gewrichten.  

MiaCara hondenmanden met oog voor detail

De hondenmanden van MiaCara zijn tot in de puntjes afgewerkt. Over elk detail is nagedacht en dat is te zien zodra je een hondenmand van dit merk onder ogen komt. Het ontwerp van de hondenmand is zo mooi dat je haast vergeet dat dit product zich in je interieur bevindt. Dit merk heeft zelfs hondenmanden in de vorm van een daybed. Je kunt dan ook wel stellen dat ze als echte meubelstukken kunnen worden gezien en hun steentje bijdragen aan de sfeer die je interieur uitstraalt. Het allerbelangrijkst is natuurlijk dat je hond er plezier van heeft en er optimaal in kan rusten. We kunnen je garanderen dat dat in elk van deze ontwerpen van MiaCara gaat lukken.

Hondenmanden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle hondenmanden van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar hondenmanden van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een bed, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.