Design tapijten bij Flinders.be

Design tapijten geven je hal warmte en sfeer. Flinders verkoopt een unieke collectie design tapijten van onder andere Moooi CarpetsPerletta CarpetsHouse Doctor en Hay. Voor design tapijten voor in de hal ben je bij ons aan het juiste adres. We verzenden gratis! Tip: bekijk ook eens onze tapijt op maat module!

Sorteren op

1-100 van 313 producten

  1. Perletta Salsa vloerkleed 200x300
    Perletta Salsa vloerkleed 200x300
    Perletta Salsa vloerkleed 200x300
    € 1.416

Design tapijten in de hal: uitnodigend en sfeervol

Leg een van onze prachtige design tapijten in je hal. Vooral als je je inkomhal groot is of langwerpig, is een design tapijt een goed idee. Met design tapijten betrek je de vloer in het geheel en kun je de gekozen stijl doortrekken in de volledige ruimte. Je hal is de eerste ruimte die gasten zien. Met een design tapijt doet je hal onmiddellijk warm en gezellig aan: een echte uitnodiging om naar binnen te stappen.

Design tapijten in verschillende soorten en maten

Met de design tapijten van Flinders kun je alle kanten op. Hoogpollig, laagpollig, dik, dun, kleurrijk of rustig. Misschien past een van de populaire tapijten van Scholten & Baijings voor Hay juist wel in jouw hal. House Doctor en Zuiver hebben een uitgebreid aanbod, evenals het speciale merk Pappelina, dat tapijten van plastic maakt. Marcel Wanders ontwierp voor Moooi een serie design tapijten met prachtige prints. En vergeet het Pols Potten bull skin tapijt niet. Keuze op overschot dus. Stem de keuze voor een design tapijt af op de rest van de inrichting van je hal. Als verschillende meubelen en accessoires elkaar versterken kom je tot het beste resultaat: een warme en zachte welkomstruimte.

Vragen over design tapijten? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifiek design tapijt. Voor informatie over voorraad, afmetingen en materiaal kun je bij ons terecht. Bel gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij zijn steeds bereid je verder te helpen.

Naast design tapijten heeft Flinders de mooiste design kapstokken, design opbergers en design spiegels voor de hal.

Tapijten
Filters
Merken
Vorm
Kleur
Prijs
>>
<<
   
Update
Lengte (cm)
>>
<<
   
Update
Breedte (cm)
>>
<<
   
Update
Materiaal
Ontwerper
Woonstijl
Herkomst
Naar boven