Sorteren op

1-36 van 511 producten

Salons van bekende merken

Flinders heeft een bijzondere collectie salons. Zo heeft Vitra prachtige salons, zoals de Vitra Polder sofa en de Vitra Suita sofa. Andere populaire slons zijn de Muuto ConnectHay Can en de &tradition Cloud.

De design salons van Flinders gaan zeker 10 tot 20 jaar mee. Al onze salons kopen we rechtstreeks bij de producent. Bij ons vind je geen namaak. En mocht er onverhoopt iets mis zijn met de salon, dan stellen wij alles in het werk om het probleem te verhelpen.

Vragen of advies over salons? Onze stylisten staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke salon. Een salon koop je niet zomaar. En het vinden van de juiste stof is geen eenvoudige opgave. Wij zijn groot liefhebber van de stoffen van Kvadrat, maar uiteraard is elk stof mogelijk. Laat je inspireren in onze Flinders Winkel. Onze stylisten staan je graag te woord. Neem ook een foto of plattegrond mee van je (woon)kamer. Zo kunnen we je nog beter adviseren en ook een inrichtingsvoorstel maken. Bel gerust onze klantenservice 020 - 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Naast design salons hebben we een interessante collectie stoelen, tafels, kasten en verlichting.

Salons
Filters
Merken
Productsoort
Kleur
Woonstijl
Ontwerper
Herkomst
Prijs
>>
<<
   
Update