Nemo Projecteur

De Nemo Projecteur serie doet zijn naam eer aan. Als een ware schijnwerper zet iedere lamp uit deze collectie de boel even flink in de spotlights. Het ontwerp dateert al uit 1954 maar is dankzij moderne technologieën inmiddels weer helemaal klaar voor de toekomst. De industrieel ogende lampen zijn gemaakt van aluminium en de onderkant van de lampenkappen is afgesloten met glas. Dit kun je vooral goed zien bij de Projecteur 365 vloerlamp en de Projecteur 165 wandlamp.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Praktische Projecteur

Binnen de collectie wordt onderscheid gemaakt tussen de kleine en grote varianten van de Nemo Projecteur lamp. Zo heeft de Projecteur 165 hanglamp een diameter van 17 centimeter, terwijl de Projecteur 365 hanglamp een diameter heeft van 36 centimeter. Ook praktisch is de Projecteur 165 Clip/Pinza tafellamp met tafelklem. Deze lamp klem je gemakkelijk aan een tafel, bureau of richel, zodat je iets specifieks kunt verlichten. Omdat het model verkrijgbaar is in nachtblauw en gebroken wit, kun je er vast een vinden die bij jouw inrichting past. Tot slot is er de Nemo Projecteur 365 wandlamp. Deze gigantische spotlight kun je ook als plafondlamp gebruiken, zodat je een echte eyecatcher in huis hebt!

Nemo Projecteur bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Nemo. Dat betekent dat wij elke Nemo Projecteur lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Nemo Projecteur lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Nemo Projecteur lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast de Projecteur collectie heeft Nemo prachtige lampen in de Crown serie.