Lumina Flo

De Lumina Flo collectie bestaat uit negen prachtige lampen die in 2011 zijn ontworpen door ontwerpstudio Foster & Partners. Je herkent de Lumina Flo lamp aan een uiterst ranke vorm en zeer elegant voorkomen. Dankzij het gebruik van LED technologie geeft iedere lamp uit deze collectie een helder en gericht licht. De lampenkamp is 300 graden draaibaar en de lamp heeft twee lichtstanden. Je kunt de Lumina Flo lampen daarom op diverse plekken in huis goed gebruiken. Zo is er een Lumina Flo bedside tafellamp om voor het slapengaan een boek te kunnen lezen en een Flo desk tafellamp voor bij je huiswerk. Wie deze prachtige lamp graag een plekje in de woonkamer geeft, kiest voor de Lumina Flo lounge vloerlamp of voor de Flo vloerlamp. Tot slot is de Lumina Flo ook beschikbaar als bureaulamp met schroefbevestiging. De lamp zelf is gemaakt van aluminium en staal en verkrijgbaar in vele leuke kleuren, waaronder geel, groen, blauw en oranje. Kortom, de Lumina Flo collectie biedt voor ieder wat wils!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-16 van 16 producten Sorteren op 1-16 van 16 producten Terug naar boven

Flinders is dé Lumina Flo dealer van België

Flinders is officieel dealer van de Lumina Flo familie. We kunnen alle design lampen leveren. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van Lumina of heb je een meer technische vraag? Bel dan onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op.

Bij Flinders vind je geen namaak. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent. Bestel je Lumina verlichting bij Flinders veilig en vertrouwd online. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel waarborg.