Sorteren op

1-36 van 62 producten

Een uitbreiding van Lucide: spots

Toen Lucide in 1992 werd opgericht, was de collectie nog lang niet zo uitgebreid als nu. Toentertijd is Lucide opgericht door Ward Mertens. Een man met kennis van zaken wat betreft verlichting die besloot om deze kennis en passie in een eigen bedrijf te steken. Dat eigen bedrijf werd Lucide. Inmiddels is Lucide uitgegroeid tot een heus familiebedrijf. Ook zijn zoons Wim en Niek Mertens staan aan het roer. De spots zijn een trots onderdeel van de collectie. Het motto van Lucide luidt ‘Illuminates your world’ en dat geldt niet anders voor de spots. De spots van Lucide zijn er in alle soorten en maten en passen dus eigenlijk altijd bij de ruimte of de stijl van je interieur.

In het oog springende spots van Lucide

Als we een greep doen uit de meest populaire spots uit de collectie van Lucide raken we maar moeilijk uitgepraat. Laten we beginnen met de Nigel 2 spot LED dim to warm die beschikbaar is in de kleur zwart en wit. Deze spot is minimalistisch en dat kenmerk zet dit ontwerp ook direct in zijn kracht. Je draait de individuele spots gemakkelijk in de gewenste richting. Ditzelfde geldt ook voor de Turnon spot 3 van Lucide waarbij drie individuele spots allemaal een ander hoekje van de kamer kunnen belichten. Handig! Iets anders dat handig is aan de spots van Lucide is dat ze er vaak in vele verschillende uitvoeringen zijn. Veel verschillende ruimtes? Geen zorgen, er is dus keuze genoeg.

Lucide spots bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Lucide. Dat betekent dat wij alle spots van Lucide kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Lucide
Filters
Productsoort
Spot
Kleur
Fitting
Geschikt voor
Bediening
Kleurtemperatuur
Hoogte verstelbaar
Op voorraad
Woonstijl
Dimbaar
Prijs
Lichtrichting
Wattage
Lichtbron meegeleverd
Waterdichtheid
?
- Zone 1: een straal van 60 cm rondom bad of douche. De voorschriften voor een lamp in deze badkamerzone zijn streng. De minimale benodigde IP-waarde is 45. - Zone 2: een straal van 120 cm rondom bad of douche. Denk hierbij aan direct boven de douchecabine, rond de wastafel en rondom het bad. De minimale benodigde IP-waarde is 44. - Zone 3: alles wat buiten zone 1 en zone 2 valt. De lampen die je op deze plek ophangt, moeten minimaal een IP-waarde van 21 hebben. Alle IP-waarden van 20 of lager zijn niet geschikt voor de badkamer.