Tuintrend: Great Outdoors

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends
We kunnen keer op keer niet wachten tot de eerste zonnestralen doorbreken. De tuintrend Great Outdoors legt de nadruk op zo lang mogelijk genieten van het buitenleven. Dat betekent dat de tuin echt van alle gemakken moet zijn voorzien. Daarnaast fungeert de tuin zelfs als een verlengstuk van je woning. Een loungebank met zachte kussens, een buitendouche voor verkoeling en een multifunctionele buitenkeuken mogen niet ontbreken. Krijg jij ook zin om naar buiten te gaan?
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze tuintrend

Een mix van met name weerbestendige materialen, natuurlijke kleuren en robuuste vormen zorgt voor eenheid in jouw tuin of juist op je balkon of (dak)terras. Deze eigenschappen zorgen er bovendien voor dat de producten zo naadloos aansluiten op de omgeving. Geniet je het liefst het hele jaar door in de buitenlucht? Dan bieden een jacuzzi, een openhaard of een gelbrander uitkomst. Met de onderstaande productselectie geniet je optimaal in de buitenlucht en verlies je de eenheid niet uit het oog.

Kleurentrends in de stijl van Great Outdoors

Diepe en vooral aardse kleuren zorgen voor veel rust en ontspanning. De ondertoon van deze kleuren vindt zijn oorsprong in de kleur bruin. In deze tuintrend Great Outdoors draait het om natuurlijke kleuren. Deze kleuren passen dus heel goed in een tuin, op een balkon of op een (dak)terras. Om de eenheid te bewaren, vind je deze kleuren natuurlijk ook terug in de producten die perfect in deze tuintrend passen.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de tuintrend Great Outdoors? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.