Kartell Alta Tensione kapstok
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Kartell Alta Tensione kapstok

  Omschrijving

  De Kartell Alta Tensione kapstok is ontworpen door Enzo Mari.

  Deze kapstok maakt de garderobe tot een waar designwalhalla! Gemakkelijk te plaatsen in iedere hoek van je huis of kantoor en mooi als decoratie. Het zijn de details die het verschil maken.

  De productbeschrijving uit de Kartell catalogus:

  De functionele en gekleurde Alta Tensione is een handige kapstok die gemakkelijk in eender welke hoek van het huis geplaatst kan worden en mooi is als decoratie. De elegantie van het design gaat hand in hand met de verfijnde combinatie van de afwerkingen: het aluminium gaat over in kappen die vervaardigd zijn uit een kostbaar halfdoorzichtig plastic; deze kappen zijn verkrijgbaar in de kleuren “ijs”, oranje, ijskleurige, oranje, cederappelgeel en kobaltblauw. De kapstok is een meesterwerk om elke dag weer van te genieten.

  Zoek je naast de Alta Tensione kapstok van Kartell een andere kapstok van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Alta Tensione kapstok, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Merk Kartell
  Productsoort Kartell accessoires, Kartell kapstokken
  Ontwerper Enzo Mari
  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Aluminium (metaal), Plastic, Staal
  Garantie 2 jaar
  Herkomst Italië

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Alta Tensione kapstok
  Kartell Alta Tensione kapstok
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven