Kartell accessoires

Geef je huis karakter met een van de bijzondere Kartell accessoires! Bij Flinders geloven we dat niet alleen meubels, maar ook woonaccessoires onmisbaar zijn in huis. Met woonaccessoires geef je jouw interieur karakter en eigenheid. Het is dan ook niet gek dat Kartell zo’n mooie en veelzijdige collectie woonaccessoires heeft. Van een Kartell klok tot een spiegel of een kapstok, jouw hele huis kan afgemaakt worden met de accessoires van Kartell. De bekende ontwerpster Ettore Sottsass heeft een aantal prachtige vazen en schalen ontworpen. Zeker de Calice vaas valt in de smaak. Kies je lievelingskleur, en jouw huiskamer is weer dat stukje leuker geworden. Twijfel dus niet en haal een van deze prachtige items in huis!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 36 producten Sorteren op 1-36 van 36 producten Terug naar boven

Een Italiaanse familie met stijl

Kartell mag dan ontwerpen maken die gekenmerkt worden door hedendaagse uitstralingen, materialen en kleuren, toch heeft het merk een rijke historie en bestaat het al erg lang. Het merk is namelijk meer dan 70 jaar geleden opgericht; in 1949, om precies te zijn. Giulio Castelli had een passie voor design en begon het bedrijf dan ook met de wens om mooie items te maken. En dat is gelukt. Het bedrijf is tot op heden in handen van de familie Castelli, namelijk in die van de schoonzoon en kleinkinderen van Giulio. Het Italiaanse DNA stroomt dan ook door de aderen van Kartell en maakt elk ontwerp weer tot een bijzonderheid.

Vorm en functie gecombineerd

Alhoewel woonaccessoires gebruikt kunnen worden om je huis er mooier uit te laten zien, hebben veel woonaccessoires ook een handige functie. Zo ook die van Kartell. Deze accessoires zijn er niet alleen ter decoratie, maar maken je interieur ook een stukje fijner in gebruik. Een goed voorbeeld hiervan is de Bookworm wandplank. Deze fijne boekenplank heeft niet alleen een bijzonder ontwerp met veel humor – de plank doet namelijk denken aan een (boeken)worm – maar biedt ook veel ruimte om boeken op te bergen. Zo worden vorm en functie gecombineerd in een mooi en handig item. Kartell heeft de leukste accessoires in de collectie. Bekend zijn de accessoires, waaronder de Francois Ghost accessoires van Philippe Starck.

Kartell accessoires bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij alle accessories van Kartell kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.