Sorteren op

1-2 van 2 producten

Arco designmeubels

Zoals gezegd is Arco een geliefd Nederlands designlabel dat al meer dan 100 jaar prachtige designmeubels maakt. Alle designstoelen, -tafels en -kasten, die zowel thuis als op het werk van pas komen, worden geproduceerd in Winterswijk. Door op een vakkundige en innovatieve wijze te werk te gaan, besteedt Arco aandacht aan zowel het uiterlijk van een designmeubel als de functionaliteit en duurzaamheid daarvan. Het bedrijf hecht grote waarde aan een juiste materiaalkeuze en gebruikt ook steeds vaker lokale houtsoorten. Kortom, met veel liefde voor het meubelvak maakt Arco duurzame en technische hoogwaardige designmeubels, waar Nederland trots op mag zijn. De bijzondere Arco Base eetbank 200 cm is hier een uitstekend voorbeeld van!

Stijlvolle Arco Base meubels

Misschien dacht je dat deze collectie alleen uit tafels bestaat, maar er is meer. Arco heeft namelijk ook aan eetbanken gedacht. Zo kan de Arco Base eetbank 240 cm een perfecte match vormen met een van de Base tafels. Handig, toch? Voor welk meubel je uiteindelijk ook kiest, de meubels zijn zo stevig waardoor generatie op generatie ervan kan genieten. Om het sociale aspect te bevorderen, kun je natuurlijk ook kiezen voor de Arco Base Round tafel 160. Het is een plaatje om naar te kijken. Deze tafel vormt het vervolg op het immense succes van het rechthoekige ontwerp uit deze collectie. De grote broer van deze tafel is ook een schoonheid: de Arco Base Round tafel 180. De tafel komt goed tot zijn recht in de woonkamer, maar je kunt hem ook gebruiken als vergadertafel op de werkvloer.

Arco Base bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Arco. Dat betekent dat wij alle Arco Base producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke tafels uit de Arco Base collectie en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met één van de producten uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.  

Arco
Filters
Prijs
>>
<<
   
Update