Arco designmeubels

Zoals gezegd is Arco een geliefd Nederlands designlabel dat al meer dan 100 jaar prachtige design meubels maakt.  Alle design stoelen, tafels en kasten, die zowel thuis als op het werk van pas komen, worden geproduceerd in Winterswijk. Door op een vakkundige en innovatieve wijze te werk te gaan, besteedt Arco aandacht aan zowel het uiterlijk van een designmeubel als de functionaliteit en duurzaamheid daarvan. Het bedrijf hecht grote waarde aan een juiste materiaalkeuze en gebruikt ook steeds vaker lokale houtsoorten. Kortom, met veel liefde voor het meubelvak maakt Arco duurzame en technische hoogwaardige designmeubels, waar Nederland trots op mag zijn. De bijzondere Arco Slim tafel fineer 210x90 is hier een uitstekend voorbeeld van!

Arco Slim(me) tafels

De Arco Slim tafels zijn op het eerste gezicht rechttoe, rechtaan, maar ze hebben veel meer te bieden. De tafels van Arco Slim zijn één van de dunste Arco tafels, maar kunnen tegelijkertijd met een enorm tafelblad worden geleverd. Net als andere Arco tafels, zoals de Balance tafel en de Leaf tafel rond, is de Arco Slim tafel verkrijgbaar in eikenfineer. Ook kun je kiezen voor een exemplaar met kleurlak. Wat dacht je van de grote Arco Slim+ tafel fineer 240x105 of zelfs de 280 centimeter brede Arco Slim+ tafel fineer 280x105? Daarnaast is er nog een grotere tafel: de Arco Slim+ tafel fineer 320x105. Heb je echt een enorme eetkamer of vergaderzaal, en kan je er geen tafel voor vinden? Ga dan voor de Arco Slim+ tafel fineer 360x105. Deze joekel is met zijn afmetingen van 360 centimeter breed één van de állergrootste Arco tafels. Plek zat om enorme families aan kwijt te kunnen dus!

Arco Slim bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Arco. Dat betekent dat wij alle Arco Slim tafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Arco Slim tafels en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met één van de Arco Slim tafels, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.  

Arco