Naar boven

Arco design

Arco is een geliefd Nederlands designlabel dat al meer dan 100 jaar prachtige design meubels maakt. Alle design stoelen, tafels en kasten, die zowel thuis als op het werk van pas komen, worden geproduceerd in Winterswijk. Door op een vakkundige en innovatieve wijze te werk te gaan, besteedt Arco aandacht aan zowel het uiterlijk van design meubels als de functionaliteit en duurzaamheid daarvan. En dat kun je ook weer terugzien in de Arco bank. Het bedrijf hecht grote waarde aan juiste materiaalkeuze en gebruikt steeds vaker lokale houtsoorten. Kortom, met veel liefde voor het meubel vak maakt Arco duurzame en technische hoogwaardige design meubels, waar Nederland trots op kan zijn. Iedere Arco bank is, met zijn unieke vormgeving, hier een uitstekend voorbeeld van!

Knap staaltje natuur

Een Arco bank kun je herkennen aan het natuurlijke gebruik van hout. Zo wordt er volop gebruik gemaakt van eikenfineer, maar ook van massief eiken. Met een Arco bank kun je van alles tegenkomen. En met een Arco bank ben je altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit hout. Er wordt altijd gebruik gemaakt van natuurlijk materiaal, zoals het gebruik van leer als handgreep van een Arco bank. Kortom, met een Arco bank sla je in ieder geval de plank nooit mis. Omdat een Arco bank van een natuurlijk product gemaakt is, is elke bank weer verschillend. Maar juist dat maakt een Arco bank zo bijzonder. Je hebt in ieder geval altijd een uniek exemplaar. En wie wil dat nou niet in huis hebben staan?

Code groen met een Arco bank

Een mooi voorbeeld van een Arco bank is de Arco Code bank. Bij deze Arco bank wordt weer gebruik gemaakt van prachtige houtsoorten, namelijk massief Amerikaans noten en ahorn. Bij deze Arco bank zijn de originele houtkleuren nog steeds goed zichtbaar. Wat de bank net even extra bijzonder maakt. De contrasterende strepen die in het hout te zien zijn zo doen denken aan de jaarringen die je herkent in bomen. Maar bij deze bank maakt een jaartje meer of minder niets uit. Een Arco bank blijft een leven lang mooi en bijzonder. En als je op een Arco bank gaat zitten, gaat de tijd zo aan je voorbij.

Arco bank bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Arco. Dat betekent dat wij elke Arco bank kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Arco bank en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Arco bank, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.