Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Stoelen Stoelen

Oval collectie Oval collectie

Tafels Tafels

Slice Sofa collectie Slice Sofa collectie

Twigs collectie Twigs collectie

Sorteren op 1-25 van 25 producten Sorteren op 1-25 van 25 producten Terug naar boven

Over Banne

In 2020 startte een van de mede-eigenaren van Zuiver Arjen Lubbes een nieuw merk: Banne. Banne brengt een nieuwe kijk op verantwoord ontwerpen door te heroverwegen wat echt belangrijk is. Dit klinkt misschien wat cryptisch, maar is eigenlijk zeer simpel: de producten van Banne zijn tijdloos en hebben een gestripte designesthetiek. Met andere woorden: een ijzersterke vormgeving zonder toeters en bellen. Zodoende zijn de ontwerpen van Banne geschikt voor jarenlang gebruik. De collectie van Banne is veelzijdig en de producten sluiten mooi aan op de huidige woonstijlen. Je vindt bij Banne verschillende stoelen, banken en sofa’s, maar ook prachtige tafels en barkrukken. Met andere woorden: alles om van jouw interieur een duurzaam en stijlvol geheel te maken. Wij bij Flinders zijn zeker fan!

Moderne stoelen en fauteuils van Banne

Bij Banne vind je een schitterende collectie stoelen en fauteuils. Hoewel ze allen verschillen, hebben ze twee dingen gemeen: het ontwerp is onconventioneel en het gebruik durabel. Een mooi voorbeeld is de Twigs collectie. Deze bijzondere stoelen en barkrukken zijn ontworpen met nadruk op de constructie waardoor deze constructie ook het ontwerp definieert. Form follows function zoals ze dat in de designwereld noemen. Deze methode maakt het ontwerp van Banne niet alleen zeer tijdloos, maar garandeert ook geweldig zitcomfort. Dat zorgt ervoor dat de Twigs stoelen en barkrukken van Banne echte, moderne blikvangers zijn. Plaats bijvoorbeeld de barkrukken aan het kookeiland en de stoelen aan de eettafel. Zo creëer je in een handomdraai een stijlvol en behaaglijk geheel.

Durabele tafels van Banne: de Oval collectie

De Nederlandse designer Peter van de Water heeft voor Banne de Oval collectie ontworpen. Deze collectie omarmt een aantal tafels die variëren in formaat, kleur en vorm. Bijzonder aan deze tafels is wel de constructie. Ondanks de toplaag van linoleum ziet ook Peter van de Water in dat tafelbladen onvermijdelijk zullen verslijten wanneer deze dagelijks worden gebruikt. Daarom zijn de poten van deze tafels makkelijk afneembaar en kunnen ze aan een nieuw blad worden bevestigd of anders in nieuwe vormen worden verwerkt. En dat betekent dat je met een tafel uit de Oval collectie van Banne nog jarenlang goed zit. Plaats er een paar mooie stoelen aan en geniet van eindeloze avondjes aan tafel. Succes gegarandeerd!

Banne bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Banne. Dat betekent dat wij alle producten van Banne kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Banne en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Banne. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.