Blomus keukenaccessoires

Het gaat niet alleen om het hebben van een praktische keukenaccessoires in de keuken. Het gaat om zoveel meer als we de keuken binnenkomen, elkaar ontmoeten tijdens het koken of ons voorbereiden op het familiebezoek. Het gaat om samen zijn, voor elkaar zorgen en genieten, en dat verdient het beste. De keukenaccessoires van Blomus zijn doordacht met de hoogste eisen aan design en materialen. Of je nou een wijnrek, onderzetter of een keukenrolhouder nodig hebt, met Blomus schiet je altijd raak. Als je kijkt naar de Lamura zeepschaal dan zie dat er overal aandacht wordt. Niet iedereen wil namelijk een standaard zeepdispenser. Bij Blomus denken ze om alles, en voeren het uit mijn stijl en elegantie.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 39 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 39 producten Terug naar boven

Blomus: de historie van een marktleider

Om de geschiedenis van designmerk Blomus onder de loep te nemen gaan we helemaal terug naar 1921, waar Karl Scheffer-Klute het bedrijf SKS Sundern lanceerde. Nog eens veertig jaar later werd de naam veranderd naar SKS-Design. Dit bedrijf focuste zich vooral op cadeau-items gemaakt van koper en messing, waar later tin bij kwam. Met tin als hoofdmateriaal werd het bedrijf marktleider op het gebied van tinnen producten en accesoires. Een tijde later werd het bedrijf gesplitst in SKS-Metaplast en SKS-Design, waar er een nieuwe filosofie werd ontwikkeld. Ze gingen op de moderne toer en gebruikten daarom meer roestvrij staal. Iets waar nu ook nog voornamelijk mee gewerkt wordt. Na vele naamsveranderingen kreeg het bedrijf in 2009 de naam Blomus. Met deze nieuwe naam kwam er ook een nieuw portfolio. Hierbij werd er vooral gefocust op huis, tuin, spa en taste, iets waar we Blomus nu ook nog van kennen.

Blomus luxe kwalitiet keukenaccessoires

Maak je keukenervaring ongeëvenaard met de luxueuze keukenaccessoires van Blomus, die uitblinken in kwaliteiten en vakmanschap. Elk item in de collectie wordt met zorg vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen, waardoor ze functionaliteit garanderen. Van stevig bestek tot prachtige afgewerkte snijplanken, elke keukenaccessoire straalt een gevoel van verfijning en luxe uit. Blomus legt de nadruk op detail, waarbij elk stuk met oog voor perfectie wordt ontworpen en geproduceerd. Het resultaat is een collectie keukenaccessoires die niet alleen prachtig ogen, maar ook een plezier zijn om te gebruiken. Met hun uitzonderlijke kwaliteit en tijdloze ontwerpen voegen de luxe keukenaccessoires van Blomus een vleugje elegantie toe aan je keuken, waardoor koken en dineren een ware verwennerij worden.

Blomus keukenaccessoires bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Blomus. Dat betekent dat wij alle keukenaccessoires van Blomus kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.