Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist

Sono Sono

Servies Servies

Glazen Glazen

Badkamer Badkamer

Sorteren op 1-36 van 255 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 255 producten Terug naar boven

Blomus: gedreven door passie

Het jaar 1921 speelt een belangrijke rol in de geschiedenis van Blomus. De familie Blome richtte het bedrijf Blomus op in het Duitse Sundern. Het familiebedrijf was de thuisbasis van een bloeiende staal- en kolenindustrie en fabriceerde vooral fietsonderdelen. In 1961 breidde het merk uit met woonaccessoires en geschenken. Naast staal werden later ook koper, messing, tin en hout gebruikt die allemaal dezelfde liefde en toewijding kregen van deze altijd innoverende en hardwerkende familie. Het team achter dit merk is altijd nieuwsgierig geweest naar materialen, vormen, technieken en innovatie. De materialen en vormen moesten puur en praktisch zijn en de producten moesten met de Duitse traditie voor hoogwaardig vakmanschap gemaakt zijn. Deze nieuwsgierigheid, ambitie en toewijding heeft ervoor gezorgd dat Blomus nu één van de grootste aanbieders van interieuraccessoires is met inmiddels de vierde generatie aan het roer.

Blomus met liefde voor staal en ander materiaal

Bij Blomus is de liefde voor materialen groot. Zo groot dat de liefde en toewijding die zij in de materialen stoppen ervoor heeft gezorgd dat zij nu één van de grootste aanbieders van interieuraccessoires zijn. Een materiaal wat je veel ziet terugkomen in de producten van Blomus is staal. Dat is ook niet zo gek als je je bedenkt dat de thuisbasis van Blomus in het ooit bloeiende hart van de staal- en kolenindustrie ligt. Wanneer we aan staal denken, denken we aan een materiaal dat hard, onbuigzaam, sterk en koud is. Blomus laat ons ook zien dat staal sterk, tijdloos en elegant kan zijn. Met de groei van het bedrijf werden er nieuwe materialen toegevoegd zoals steen, kurk, linnen, beton en hout die net als staal dezelfde liefde en toewijding krijgen.

Blomus bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Blomus. Dat betekent dat wij alle producten van Blomus kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Blomus. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Blomus veilig en vertrouwd online bestelt.