Blomus karaffen

Met een stijlvolle karaf maak je je etentje helemaal compleet. Op zoek naar een karaf met een prachtig design? De karaffen van Blomus bieden jouw oneindig veel keuze en geeft jou de mogelijk om drinken op een fraaie manier op tafel te presenteren. Of je nu opzoek bent naar een waterkaraf of een decanteerkaraf bij Blomus hebben ze het. Met de Flow karaf 1,1 L geef je elke eettafel een elegante, haast mysterieuze touch. Bijna al de glazen karaffen van Blomus zijn met de mond geblazen, wat elke karaf uniek maakt. Ook zijn de karaffen niet alleen prachtig om op tafel te zetten met een diner, ze zijn ook nog eens harstikke gebruiksvriendelijk doordat ze vaatwasser bestendig zijn.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Blomus puur en praktisch

In het Duitse plaatsje Sundern werd in 1921 het familiebedrijf Blomus opgericht. Wat begon als staal- en kolenindustrie dat vooral fietsonderdelen fabriceerde, werd in 1961 uitgebreid met woonaccessoires en geschenken. Naast staal weden later ook koper, messing, tin en hout gebruikt die allemaal dezelfde liefde en toewijding kregen van deze altijd innoverende en hardwerkende familie. Hierbij werd er vooral gefocust op huis, tuin, spa en taste, iets waar we Blomus nu ook nog van kennen. Het team achter dit merk is altijd nieuwsgierig geweest naar materialen, vormen en innovaties. De producten moeten met de Duitse traditie door hoogwaardig vakmanschap gemaakt worden, en de materialen moeten puur en praktisch zijn. Door deze nieuwsgierigheid, ambitie en toewijding is Blomus met de vierde generatie aan het roer een van de grootste aanbieders van interieur accessoires, vooral de glazen zijn erg populair.

Blomus karaffen stijlvol en degelijk

Blomus geloofd in eerlijke materialen, gedurfde vormen en strakke, harmonieuze silhouetten, en geven voorkeur aan design dat wordt gedefinieerd door modern minimalisme en dat nog steeds een gevoel van warmte en vriendelijkheid uitstraalt. Dit alles is echter niet alleen een kwestie van smaak, trends of individuele voorkeuren. Hoewel ze er misschien naar streven om hedendaagse producten te ontwerpen die naadloos in het moderne huis past, willen ze ook verder gaan dan de vluchtige rages en kortstondige trends, en in plaats daarvan manieren onderzoeken om de kwaliteit en levensduur van de relaties met de objecten te kunnen verbeteren. Dit zie je vooral perfect terug bij de Sablo kan 1L.

Blomus karaffen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Blomus. Dat betekent dat wij alle karaffen van Blomus kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.