Blomus vazen

Dat mooie boeket dat je van je buurvrouw, schoonmoeder of vriendje hebt gekregen, heeft natuurlijk een prachtige vaas nodig om in te staan. Met een Blomus vaas geef je aan een bos bloemen net de extra aandacht die het verdient. Dankzij de minimalistische en elegante ontwerpen komen de vazen van Blomus in elk interieur tot zijn recht. Wat deze vazen collectie uniek maakt, is de combinatie van de ronde vormen en zacht kleuren. Dit creëert een harmonieuze en tijdloze look die op een elegante manier speelsheid toevoegt aan een ruimte. Een perfect voorbeeld hiervan is de Miyabi vaas Ø17. De Miyabi vaas valt op vanwege de bijzondere en karakteristieke vorm. De vaas lijkt op het eerste oog namelijk veer minder diep dan ze is. Wanner je er dus bloemen of takken inzet, ontstaat er een soort optische illusie die de vaas erg interessant maakt om naar te kijken. Met de Miyabi vaas verveel je je dus nooit!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Het begin van Blomus

In het Duitse plaatsje Sundern werd in 1921 het familiebedrijf Blomus opgericht. Wat begon als staal- en kolenindustrie dat vooral fietsonderdelen fabriceerde, werd in 1961 uitgebreid met woonaccessoires en geschenken. Naast staal werden later ook koper, messing, tin en hout gebruikt die allemaal dezelfde liefde en toewijding kregen van deze altijd innoverende en hardwerkende familie. Hierbij werd er vooral gefocust op huis, tuin, spa en taste, iets waar we Blomus nu ook nog van kennen. Het team achter dit merk is altijd nieuwsgierig geweest naar materialen, vormen en innovaties. De producten moeten met de Duitse traditie door hoogwaardig vakmanschap gemaakt worden, en de materialen moeten puur en praktisch zijn. Door deze nieuwsgierigheid, ambitie en toewijding is Blomus met de vierde generatie aan het roer een van de grootste aanbieders van interieur accesoires.

Voor elk boeket een perfecte vaas

Ze zeggen wel eens op ieder potje past een deksel. Dit geldt ook voor de vazen van Blomus. Voor elk boeket is er namelijk een prefecte vaas. Zo is de Ceola vaas 25 cm geschikt voor een of enkele bloemen, takken of droogbloemen met een lange steel. Plaats er bijvoorbeeld wat mooie pluimen in. Eigenlijk maakt het niet uit wat je kiest, want alles komt goed tot zijn recht in deze vaas. Met de Nona vaas set van 3 creëer je weer een wat speelser effect. Het bijzondere aan deze vaasjes is dat ze zijn gemaakt van ongeglazuurd porselein, wat de vriendelijke vaasjes net wat stoerder maakt. Plaats de vaasjes op het dressoir, op een bijzettafeltje in de zithoek of verspreidt ze nonchalant in de woonkamer. Waar je ze ook plaatst je zal er ongetwijfeld plezier uit halen!

Blomus vazen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Blomus. Dat betekent dat wij alle vazen van Blomus kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.