Blomus tuinverwarming

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-13 van 13 producten Sorteren op 1-13 van 13 producten Terug naar boven

De geschiedenis in met Blomus

Vroeger hielden we onszelf warm door het stoken van een vuurtje, nu gebruiken we het als luxeartikel en als ‘leuk voor een keer in de tuin’. Ook bij Blomus herhaalt de geschiedenis zich niet. Het designmerk gaat ver terug in de tijd, maar blijft innovatief. Karl Scheffer-Klute lanceerde ongeveer 100 jaar geleden het bedrijf SKS Sundern. Veertig jaar later werd de naam veranderd naar SKS-Design. Hier focuste men zich vooral op cadeau-items gemaakt van koper en messing, waar later het materiaal tin aan toegevoegd werd. Dit zorgde voor de nummer-één-positie op het gebied van tinnen producten en accessoires. Het bedrijf werd gesplitst in SKS-Metaplast en SKS-Design, wat zorgde voor de doorvoering van een modernere stijl en het gebruik van meer roestvrij staal. Na alle de naamsveranderingen kreeg het bedrijf in 2009 de definitieve naam Blomus GmbH. Dit bracht een nieuw portfolio met zich mee, waar de focus van het bedrijf meer kwam te liggen op huis, tuin, spa en taste. De elegantie, duurzaamheid en minimalistische stijl van Blomus haalde al vele awards en prijzen binnen.

Gelbranders van Blomus

De pronkstukken van Blomus op het gebied van vuur zijn de bekende gelbranders. Hier hebben ze een ruim aanbod van en je kan ook zeker zeggen dat ze dit goed onder de knie hebben. Denk bijvoorbeeld aan de Lumino gelbrander of de Fuoco gelbrander 32 cm. Met een gelbrander zal je je tuin direct zien transformeren naar een gezellige en warme plek. De gelbrander voorziet je tuin namelijk niet alleen van een gezellige sfeer door het natuurlijke warme licht, maar ook van echte warmte. Dat worden heerlijke lange zomeravonden buiten zitten!

Veiligheid boven alles

De vuurcollectie van Blomus is gemaakt met de gedachte dat veiligheid de nummer één prioriteit moet zijn. Daarom zijn alle materialen zorgvuldig getest, niet brandbaar en veilig te gebruiken voor iedereen. De meeste houders zijn gemaakt van beton met binnenbakjes van roestvrij staal. Mocht je het vuur eerder uit willen hebben dan dat het opgebrand is, kan je het vuur doven met behulp van de bijgeleverde dover. Ook zijn er diverse producten verkrijgbaar om de gelbranders bij te vullen.

Blomus bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Blomus. Dat betekent dat wij alle Blomus producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Blomus en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Blomus. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.