Kartell Bloom hanglamp
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Kartell Bloom hanglamp

  Omschrijving

  De Kartell Bloom hanglamp is ontworpen door Ferruccio Laviani.

  Je kunt voor simpel en minimalistisch gaan, maar soms wil je ook wel eens even out of the box. Hang dan de Bloom hanglamp op - een sensatie voor je interieur. De hanglamp is gemaakt van heel veel kleine bloemetjes die dansen in het licht. Of de lamp nu aan of uit is. De Bloom hanglamp van Kartell is er in kristal, ondoorzichtig wit, ondoorzichtig zwart of in zwart met roze. En vooral deze laatste uitvoering is de catch of the day – iedere dag opnieuw.

  De productbeschrijving uit de Kartell catalogus:

  Een lamp die even waardevol is als Murano-glas en even oneerbiedig als een rockopera: Bloom bloeit open in een fonkelende en schitterende bloemenwaterval met kristaleffect. Bloom bestaat uit een buisvormig geraamte in polycarbonaat dat volledig bedekt is met een structuur van kleine bloemen met dubbele kroon. Het resultaat is een industrieel geproduceerde lamp met de vormen en stilistische complexiteit van een uniek, ambachtelijk stuk. Een reeks lampen op de binnenkant van het geraamte verspreiden hun licht tussen de bloembladeren door en laten het breken op de gefacetteerde oppervlakken van de bloembladeren, waardoor het in alle richtingen weerkaatst wordt. Beschikbaar in geraffineerd doorzichtig kristal, ondoorzichtig wit of zwart of in een provocerende mix van roze & zwart. Bloom is een nieuwe interpretatie van de traditionele hanglamp, met een special touch. Een kunstwerk dat ertoe in staat is een kamer aan te kleden en een "schitterende en stralende" atmosfeer te creëren.

  De basis van de Kartell Bloom hanglamp is verkrijgbaar in transparant of in de massa gekleurd (ondoorzichtig) polycarbonaat. Het materiaal van de bloemen is in de massa gekleurd thermoplastisch technopolymeer. De lamp weegt 7,9 kg. De lengte met snoer is 80 tot maximaal 240 cm.

  Dit product is onderdeel van de Kartell Bloom serie.

  Zoek je naast de Bloom hanglamp van Kartell een andere hanglamp van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Bloom hanglamp, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal PC (kunststof), Plastic
  Lichtrichting Alle richtingen
  Bediening Via lichtpunt
  Dimbaar Ja, via wanddimmer
  Lichtbron Meegeleverd
  Aanbevolen lichtbron 1 x G9x33 Halo, 220-240 V
  Energielabel C
  Garantie 2 jaar
  Merk Kartell
  Productsoort (filter) Kartell hanglamp, Kartell lampen, Kartell verlichting
  Productfamilie Kartell Bloom
  Herkomst Italië
  Ontwerper Ferruccio Laviani
  Opmerking Let op: je moet deze lamp zelf in elkaar zetten.

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Bloom hanglamp
  Kartell Bloom hanglamp
  Kartell Bloom hanglamp
  Kartell Bloom hanglamp
  Toon meer producten Toon minder producten

  Soortgelijke producten

  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven