Kartell hanglampen

Een Kartell hanglamp is een ware showstopper in je interieur. Hang bijvoorbeeld de Bloom hanglamp op in je hal, en het is waarschijnlijk dat je bezoek daar de rest van de avond naar boven staat te kijken. Dit is het effect dat een Kartell hanglamp heeft: je moet even stil blijven staan om het unieke ontwerp te bewonderen. De Kartell hanglamp collectie bestaat uit schitterende designs, die je in sommige gevallen eerder een kunstwerk van licht zou moeten noemen. Stuk voor stuk zullen deze lampen je huiskamer een boost geven.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-19 van 19 producten Sorteren op 1-19 van 19 producten Terug naar boven

Design van Kartell

Het Italiaanse designlabel Kartell timmert al meer dan 50 jaar met succes aan de weg. De design meubels van Kartell zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de interieurwereld. En terecht, want stoelen als de Bubble Club, Masters, de Louis Ghost en Maui zijn echte design iconen geworden. Kartell brak echt door toen het zich ging richten op design meubilair. Het label is ontelbare keren in de prijzen gevallen, en heeft maar liefst negen Compasso d'Oro's gewonnen. Behalve prachtige meubels ontwerpt Kartell ook fantastische verlichting, zoals de Kartell hanglamp serie. Een prachtige lamp uit deze reeks is de Kartell Gè hanglamp, die een mooi lichteffect creëert door het plissé-effect van de lampenkap.

Zeepbel van Kartell

Een klassieke Kartell hanglamp is de FL/Y hanglamp. De lampenkap is van licht doorlatend methacrylaat en heeft wel wat weg van een zwevende zeepbel. Gelukkig knapt deze bubbel niet, en kun je eindeloos genieten van de mooie lichtfiltering. Je kunt eindeloos variëren met de elf beschikbare kleuren. Houd je het palet rustig met één kleur, of hang je verschillende lampen bij elkaar? Als je elf keuzemogelijkheden niet genoeg vindt, kijk dan ook eens bij de FL/Y hanglamp metallic. Deze Kartell hanglamp is verkrijgbaar in goud, chroom en koper, metallics die een moderne sfeer creëren in je interieur. Ook de kleinere É hanglamp is een blikvanger uit de Kartell hanglamp serie. Deze lamp van Ferruccio Laviani is gemaakt van geplisseerd polycarbonaat waardoor het licht op een speelse manier verspreid wordt.

Schitterende Kartell hanglampen

Maak kennis met de Riflys. Nee, dat zijn niet je nieuwe buren, maar drie unieke cilinderlampen van Kartell. De grootste Kartell hanglamp uit deze familie is de Rifly hanglamp LED large. Deze buisvormige lamp is maar liefst 90 centimeter lang, en is perfect te combineren met de Rifly hanglamp LED medium van 60 centimeter en de Rifly hanglamp LED small van 30 centimeter. Hang deze buizen bij elkaar en je creëert een moderne kroonluchter. Wist je dat je deze Kartell hanglamp serie ook kunt ophangen in de badkamer? Dat wordt baden in luxe! Zoek je een mooie cilindervormige Kartell hanglamp voor in de woon- of slaapkamer, hal of keuken? Kijk dan ook eens bij de Kabuki hanglamp. Deze strakke Kartell hanglamp lamp is verkrijgbaar in vijf felle kleuren en dus perfect om je interieur mee op te fleuren!

Kartell hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Kartell hanglamp serie. Dat betekent dat wij elke Kartell hanglamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Kartell hanglamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Kartell hanglamp serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.