Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Het verhaal achter EYYE

Bij het Nederlandse designlabel EYYE staan mooie designs, de beste materialen en jong talent nieuwe kansen geven centraal. De meubels en accessoires van EYYE zijn net zo waardevol als bekende designklassiekers, maar dan iets vooruitstrevender. Dit komt doordat EYYE jonge Nederlandse ontwerpers de kans geeft om hun droom waar te maken en de nieuwe klassiekers van de toekomst te ontwerpen. Dit zorgt voor een collectie vol met innovatie meubels met eigentijdse designs. Bij EYYE kun je terecht voor banken, stoelen en woonaccessoires die jouw interieur een hele eigen persoonlijkheid geven. Welk product je ook bestelt, alle meubels en accessoires van EYYE zijn gegarandeerd de klassiekers van de toekomst.

EYYE Kub hockers in verschillende uitvoeringen

Het Nederlandse designlabel staat bekend om haar innovatieve meubels met eigentijdse looks. De Kub hockers onderscheiden zich dan ook van de massa door mooie en doordachte details in het design. Zo vind je op de Kub 42 hocker van EYYE stikdetails die de stoere hocker extra textuur geven. Waar je hem ook neerzet, de Kub hockers zijn overal in huis echte blikvangers waar iedereen graag naar kijkt en nóg liever op zit. De hockers zijn niet alleen heel mooi, maar ook erg comfortabel. Heb jij al een idee waar deze hocker goed tot zijn recht komt in jouw woning?

EYYE Kub bij Flinders

Flinders is officieel dealer van EYYE. Dat betekent dat wij alle producten uit de EYYE Kub collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

EYYE
Filters
Subcategorie
Geschikt voor
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Ontwerper
Op voorraad