EYYE

Het Nederlandse designmerk EYYE hecht veel waarde aan fraaie dessins, kwalitatief hoogwaardige materialen en jong talent. Zij geven daarom ook jonge Nederlandse ontwerpers de kans om hun kwaliteiten te laten zien en hun droom waar te maken. Zo krijgen zij de mogelijkheid om de nieuwe klassiekers te ontwerpen. De producten van EYYE zijn net iets vooruitstrevender en gaan met de tijd mee. Het assortiment producten onderscheidt zich van de massa door die eigentijdse look die zij elke keer weten toe te voegen aan de innovatieve producten. Naast de Cella collectie vind je ook andere collecties met banken, stoelen of woonaccessoires. Waar je uiteindelijk ook voor kiest, je haalt in elk geval een klassieker van de toekomst in huis.

De supercomfortabele EYYE Cella poef

Bij een modulaire bank die je naar eigen wens samen kunt stellen, kan een fijne poef natuurlijk niet ontbreken. In de Cella collectie van EYYE vind je daarom niet alleen verschillende banken en modulaire onderdelen voor banken, maar ook een aantal fijne poefs. De Cella poef 98x60 is perfect als voetenbank of als handige bijzettafel met een dienblad erop. De poef is ook nog in een formaat groter beschikbaar: de Cella poef 98x98. Deze grotere poef schuif je zonder problemen aan de bank om een langer voetenstuk of een hele nieuwe zitplek te creëren. Doordat de banken en de poefs in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar zijn, passen ze in elk interieur.

EYYE Cella bij Flinders

Flinders is officieel dealer van EYYE. Dat betekent dat wij alle producten uit de EYYE Cella collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.