Frandsen Ball

De Frandsen Ball serie wordt ook wel gezien als de rode lijn in de geschiedenis van Frandsen. De lamp is vanaf zijn lancering in 1968 altijd ongelooflijk populair geweest en het ronde design is dan ook niet meer weg te denken uit wereld van de designverlichting. Door de jaren heen is de Frandsen Ball serie alsmaar uitgebreid waardoor de keuze op dit moment enorm is. Zo is de Frandsen Ball hanglamp in meer dan 20 kleuren leverbaar. Zowel in stijlvolle, matte afwerking als met een schitterende glanzende kap. Bij deze designklassieker is het allemaal mogelijk! Op deze manier kun je je eigen persoonlijke stijl laten spreken bij een lamp die toch al bijna 50 jaar bestaat.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-17 van 17 producten Sorteren op 1-17 van 17 producten Terug naar boven

Over Frandsen

Het Deense familiebedrijf Frandsen is door Benny Frandsen opgericht met als doel verlichting te creëren waarbij vorm en functie één geheel worden. De Ball hanglamp is het eerste ontwerp en ontwikkelt zich al snel in een doorslaand succes. Door de eenvoudige vorm en prachtige afwerking wordt de Frandsen Ball lamp vrijwel meteen een internationaal icoon. Door de jaren heen blijft Frandsen voortbouwen op het ontwerp van de Frandsen Ball serie. Door de tientallen kleuren voorziet Frandsen niet alleen in de behoefte aan tijdloze ontwerpen, maar speelt het merk ook in op de wens van vandaag.

De Frandsen Ball rolt met de tijd mee

De Frandsen Ball serie bestaat misschien al decennialang, maar dat wil niet zeggen dat deze lampen niet meegaan met de tijd. Zo kunnen de Frandsen Ball lampen in een metallic jasje worden gegoten. Hiermee geef je een moderne ‘touch’ aan de lamp. Zo kan je kiezen uit glanzend koper of messing voor bijvoorbeeld de Frandsen Ball Multi hanglamp. Deze lamp betreft trouwens een lamp met zeven Frandsen Ball hanglampen bij elkaar! De Frandsen Ball serie volgt met deze blinkende uitvoeringen volledig de huidige trends van de metallic tinten. Want waarom zou deze trend niet op lampen kunnen worden toegepast? Ook is de Frandsen Ball serie geschikt voor LED verlichting, namelijk met de Frandsen Ball wandlamp LED. Deze uitvoering van de Frandsen Ball serie geeft met een vermogen van 2 watt perfecte sfeerverlichting die maar liefst 25.000 branduren meegaat. Dat is omgerekend 10 jaar bij normaal gebruik! De Frandsen Ball serie is dus door zijn duurzaamheid ook een economisch verantwoorde keuze. De ideale lamp voor mensen die vooruit kijken!

Can you handle it?

Alsof dit niet genoeg moderne toevoegingen zijn op de tijdloze Frandsen Ball serie, komt het label ook nog met een handige nieuwe uitvoering waarbij een handvat is toegevoegd aan de lamp: de Frandsen Ball Handle hanglamp en de Frandsen Ball Handle wandlamp. Dankzij de beugel kun je de lamp kantelen waardoor je het licht van de lamp als een spot kan laten schijnen op welke plek je maar wilt. Deze elegante uitvoeringen van de Frandsen Ball serie zijn bijvoorbeeld ideaal bij het lezen van een boek. Met deze uitvoeringen ben je dus de komende decennia verzekerd van goed licht én een hippe lamp, can you handle that?

De Frandsen Ball serie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Frandsen. Dat betekent dat wij elke lamp uit de Frandsen Ball serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp uit de Frandsen Ball serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Frandsen Ball lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.