Frandsen Benjamin

De lampen uit de Frandsen Benjamin collectie zijn speels van karakter. Benjamin betekent in het Hebreeuws ‘zoon van het geluk’. Met Benjamin wordt vaak de jongste persoon uit een familie of gezelschap aangegeven. De Frandsen Benjamin hanglamp is, wanneer je hem aanschaft, letterlijk en figuurlijk de Benjamin in jouw interieur. Hij behoudt zijn speelse karakter door de loop van de tijd. Deze lamp kan op veel plekken in het huis opgehangen worden. Boven je bureau, de eetkamertafel of in de woonkamer? Op ieder plekje voelt dit kleintje zich thuis. Hij is gemaakt van metaal en heeft een matte finish. Voor de matte finish kun je kiezen uit drie kleuren: zwart, grijs en wit. Naast de hanglampvariant heeft deze serie ook prachtige vloerlampen. Welke Benjamin voeg je toe aan jouw interieur?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Frandsen design

Frandsen is een echt Deens familiebedrijf. In 1968 zet Benny Frandsen de onderneming op met als doel: het creëren van verlichting waarbij vorm en functie één geheel worden. Het eerste ontwerp dat Frandsen produceerde is de Ball hanglamp. De hanglamp was al snel een groot succes en is nu zelfs een internationaal icoon. Door de jaren heen blijft Frandsen nog steeds voortborduren op het ontwerp van de Ball lamp. Zo zijn er nu al tientallen kleuren met een matte look en prachtige glanzende afwerkingen. Naast de Ball serie heeft Frandsen ook andere schitterende series waaronder de Frandsen Benjamin collectie. Al die verschillende series bieden je heel veel keuze uit verschillende kleuren, formaten en stijlen. Zo biedt Frandsen niet alleen designs die tijdloos zijn, maar volgt het designlabel zeker ook de trends van nu.

Frandsen Benjamin: het kleintje van jouw interieur

De naam Benjamin mag dan wel het jongste kind betekenen, maar de Frandsen Benjamin Large vloerlamp is allesbehalve klein. Met een hoogte van 153 centimeter en een snoer met een lengte van 500 centimeter kun je deze lamp niet missen. Je kunt hem eenvoudig verplaatsten. De diameter van de kap is 30 centimeter. Doordat het matzwarte frame wordt gecombineerd met een marmeren voet, heeft deze lamp een sierlijke uitstraling. Wil je toch liever een Benjamin in huis halen? Dan hebben we goed nieuws, want deze elegante lamp is ook in een kleinere variant verkrijgbaar. De Frandsen Benjamin Small vloerlamp heeft een hoogte van 146 centimeter, maar het snoer heeft net zoals zijn grote broer een lengte van 500 centimeter. Zo kan ook deze lamp gemakkelijk verplaatst worden.

Frandsen Benjamin bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Frandsen. Dat betekent dat wij elke lamp uit de Frandsen Benjamin collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Frandsen Benjamin serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een lamp uit de Frandsen Benjamin collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.