Frandsen Hitchcock

De Frandsen Hitchcock collectie is vernoemd naar de regisseur Hitchcock. Hij is vooral bekend door de enge thrillers die hij maakte. Mocht je het toch allemaal iets te spannend vinden, zet dan gerust de Frandsen Hitchcock tafellamp aan. Deze kleine, schattige lamp heeft natuurlijk de kleur zwart. Wat deze lamp zo leuk maakt is dat hij graag met je meekijkt. Hij waakt over je tijdens het leren of het lezen van je boek. Het snoer van deze lamp is 200 centimeter lang. Zo kan hij in elk geval aan de linker- of rechterkant van je bureau staan. Een tafellamp is leuk, maar soms wil je net wat meer licht. Goed nieuws, want deze serie heeft ook een vloerlamp en hanglamp. Welke lamp mag je vergezellen wanneer de film een beetje te eng wordt?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Frandsen design

Frandsen is een echt Deens familiebedrijf. In 1968 zet Benny Frandsen de onderneming op met als doel: het creëren van verlichting waarbij vorm en functie één geheel worden. Het eerste ontwerp dat Frandsen produceerde is de Ball hanglamp. De hanglamp was al snel een groot succes en is nu zelfs een internationaal icoon. Door de jaren heen blijft Frandsen nog steeds voortborduren op het ontwerp van de Ball lamp. Zo zijn er nu al tientallen kleuren met een matte look en prachtige glanzende afwerkingen. Naast de Ball serie heeft Frandsen ook andere schitterende series waaronder de Frandsen Benjamin collectie. Al die verschillende series bieden je heel veel keuze uit verschillende kleuren, formaten en stijlen. Zo biedt Frandsen niet alleen designs die tijdloos zijn, maar volgt het designlabel zeker ook de trends van nu.

Frandsen Hitchcock: held op sokken

Ben jij een echte held op sokken? De Frandsen Hitchcock vloerlamp zorgt ervoor dat ook jij een klassieke thriller tot het einde af kan kijken. Niet alleen voor het kijken van enge thrillers is de lamp geschikt, maar ook voor het lezen van je favoriete tijdschrift bijvoorbeeld. De lamp heeft een hoogte van 150 centimeter en de kap heeft een diameter van 22 centimeter. Of je hem nu in de hoek van de woonkamer of ergens anders neerzit, deze lamp laat je niet schrikken. Zodra je deze lamp aanzet, zijn alle enge wezens bijna verdwenen. Je hoeft niet meer bang te zijn, want de kust is weer veilig. Ondanks de zwarte kleur van beide lampen geeft deze lamp toch wel wat warmte en sfeer mee aan je interieur.

Frandsen Hitchcock bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Frandsen. Dat betekent dat wij elke lamp uit de Frandsen Hitchcock collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Frandsen Hitchcock serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een lamp uit de Frandsen Hitchcock collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.