Functionals Bonsai 5 kandelaar
Nog 2 in voorraad
 
€ 209
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Functionals Bonsai 5 kandelaar

Omschrijving

De Functionals Bonsai 5 kandelaar is ontworpen door Roderick Vos.

De Bonsai 5 kandelaar is uit één plaat ijzer gesneden en daarna gebogen tot zijn driedimensionale vorm, waar je nu nooit meer iets aan hoeft bij te knippen. Als je het vuur maar brandend houdt. In dit ontwerp van Roderick Vos zie je zijn voorliefde voor de kunst en cultuur van Azië terug. De Bonsai 5 kandelaar van Functionals is afgewerkt met zwarte poederlak. Hij is er ook als Bonsai 1 kandelaar die ruimte heeft voor één waxinelichthouder.

De Functionals Bonsai 5 kandelaar heeft een bijzonder mooi design. Hij is verkrijgbaar in de kleur zwart en geschikt voor in de eet- of woonkamer. De Bonsai 5 is 60,5 centimeter breed, 9,5 centimeter diep en 37 centimeter hoog. Hij is gemaakt van een metaalsoort, namelijk: ijzer. Hierdoor is de kandelaar eenvoudig afwasbaar.

Zoek je naast de Bonsai 5 kandelaar van Functionals een andere kandelaar van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Functionals. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Bonsai 5 kandelaar, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Ijzer, Metaal (gepoedercoat)
Garantie 1 jaar
Herkomst Nederland
Merk Functionals
Productsoort (filter) Functionals kandelaars
Ontwerper Roderick Vos
Bijlagen Productinformatie
Afmetingen (b) 60.5 x (d) 9.5 x (h) 37 cm

Sfeerafbeeldingen

Functionals Bonsai 5 kandelaar
Functionals Bonsai 5 kandelaar
Functionals Bonsai 5 kandelaar
Functionals Bonsai 5 kandelaar
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven